MHP Selendi'den Başkan Ergün’e Ziyaret

MHP Selendi'den Başkan Ergün’e Ziyaret

MHP Selendi İlçe Başkanı Himmet Kurukoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Başkan Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, Kurukoç ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Selendi İlçe Teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Himmet Kurukoç ve MHP heyeti Başkan Ergün'e Selendi'ye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Kurukoç, “Sizin sayenizde yaptığımız çalışmalar iyi gidiyor. Gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz" dedi. Selendi'ye yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Başkan Kurukoç ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Ergün'e teşekkürlerini çeşitli hediyeler sunarak gösterdi.
 

Uzunburun Tesisi'nin Açılışına Davet Etti
 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, teşkilat üyelerini 4 Ekim'de yapılacak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin açılışına davet etti. Başkan Ergün, “Biz işin icraat safhasındayız. İşin hizmet kısmındayız. Ama sahada bu icraatları anlatacak olan sizlersiniz. Sahaya sizler çıkacaksınız, kahve kahve, mahalle mahalle bunları anlatacaksınız.

 

Vatandaşlarda bunları görüyor. Yapılanları takdir ediyor. Biz de üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Sağ olsun iyi bir başkanımız da var. Tuttuğunu koparıyor. Her gelişinde bizden bir şeyleri alıyor, boş gitmiyor buradan. Çarşamba günü hayırlısıyla Manisa tarihinin en büyük yatırımı, 110 milyonluk yatırımı olan Uzunburun Tesisi'nin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla hep birlikte yapacağız. Bütün ilçelerimizi hem ocak hem teşkilat, ülkücü işçileri tüm camiamızı bekliyoruz. Teşkilatlarımız olarak sizlerden vatandaşlarımızı genel başkanımızı görmeye getirmenizi bekliyoruz. Coşkuyu orada da kendisine gösterelim” dedi.
 

Birinci Büyük Tesis
 

Başkan Ergün yapılan tesisin büyüklüğüne dikkati çekerek, “Sonuçta Manisa için Türkiye genelinde en büyük yatırımlardan birincisi diyebileceğimiz bir tesis. Ankara ve İstanbul'da var ancak onları da kamu yapmıyor, özel firmalar yapıyor. Özel firmaların yaptığı iki tesisin dışında tam otomatik sistem olarak yapan ilk büyükşehir belediyesi biziz. Büyükşehir Belediyesi olarak tamamen bizim yaptırdığımız bir tesis. Daha buna başlayamayan 25 büyükşehir belediyesi var. Geçen dönemden bunların çalışmasını başlatmıştım. Manisa'nın en büyük sorunu bu. Her sene ulusal televizyonlara çıkıyorduk. Patlamalar, yangınlar yaşanıyordu. Bu sorun kökünden bitiyor. Manisa Şehzadeler, Yunusemre, Turgutlu, Ahmetli ve Saruhanlı'yı dahil ediyoruz. 3 ve 4'üncü lotların ve ilçelerimizdeki aktarma istasyonlarının yapılmasıyla birlikte aldığımız tır ve semitreyler araçlarla bütün ilin tamamı önümüzdeki sene içinde buraya taşınacak. Hem enerji üretimi hem de yakma tesisini kurma planlarımız var. Türkiye'de yakma tesisi bir tane var. İnşallah onu da Manisa'ya kazandıracağız” diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.