MHP Tek Yürek Evet

MHP Tek Yürek Evet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Anayasayı PKK-HDP ve FETÖ yapınca sesleri çıkmayanların, MHP’nin Türk Anayasasına tepki göstermesi zihniyetlerini ortaya koyuyor. Son sözü biz söyleyince planları bozuldu” dedi.

 

Geçtiğimiz gün Bayraklı Ülkü Ocakları’nın tertip ettiği gecede binlerce gence hitap eden MHP İzmir il Başkanı Necat Karataş konuşmasında “Aranızda Fethi Sekinler, Fıratlar, Ömer Halisdemirler, Kürşadlar, Seyyid Onbaşılar, Velicanlar, Süleymanlar ve Özkuzular var biliyorum.  Devlete, Vatana ve millete canını feda edecek binlerce yiğit var görüyorum. Onu zamanı geldiğinde hepiniz yaparsınız fakat bizim vazifemiz sizi yaşatmak, binlerce yıl daha bu topraklarda güvenle ve huzurla yaşamanızı sağlamaktır. Vereceğimiz “evet” oyları işte bu kararın mührü olacaktır” ifadelerini kullandı.

MHP Çizgisine Gelindi

Konuşmasında “Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Referandumu” sürecini de anlatan Karataş, “Çözüm, Akiller, Düz Ovada Siyaset, Habur, Oslo ve Dolmabahçe Rezaletlerini yaşamayalım diye Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Kadroları Artık yeter diyerek Son Sözü Söyledi! Anayasayı da biz yaparız. Devleti de biz koruruz anlayışıyla hareket eden partimiz ne derse o oluyor! Bütün o rezaletlerden sonra MHP çizgisine gelindi” diyerek süreçte MHP’nin ağırlığını vurgulayan Karataş, “Türk Kimliğini hiçe sayan ve Anadolumuzdaki bin yıllık Türk devletini yok etmek isteyen PKK-HDP ve FETÖ anayasası yapılırken sesi çıkmayanların, MHP’nin Türk Anayasası için feryat etmeleri zihniyetlerini ortaya koyuyor. Umurumuzda değil Son sözü biz söyledik, son sözü Lider Bahçeli söyledi. Devlet, Millet, Vatan ve Bayrak Türk’tür Türk Kalacaktır. Sonuna Kadar “evet”  diyerek sözlerini tamamladı.Konuşması sık sık Ülkü Ocaklı gençlerin alkışlarıyla kesilen İl Başkanı Necat Karataş geceyi düzenleyen Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür etti,  örs üzerinde demir dövdü. Konuşmalardan sonra sahneye çıkan Ali Kınık ve diğer sanatçılarla coşan ülkü gençler “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli” sloganları attı.

Aydın, “Tek yürek, evet”

Gecede söz alan MHP Bayraklı ilçe Başkanı Mehmet Aydın da yaptığı konuşmasında “Biz bölünme ve ayrışma kabul etmeyen bir hareketiz. Geçmişte bizi bölmek için yola çıkanlar gereken cevabı aldılar. Şimdi bu yola çıkanlar yine aynı cevabı alıyorlar, alacaklardır. Biz Türk Milliyetçileri Liderimizin emrinde “Tek yürek evet” diyoruz derken Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan da konuşmasında; “Türk gençliği, Ülkücü Hareket Atatürk’ün, Başbuğun ve lider Bahçeli’nin emrinde evet diyor, bu yoldan da dönmüyor” ifadelerini kullandı.MHP İzmir il teşkilatı referandum çalışmaları dolayısıyla bugün de üç grup halinde Gaziemir, Karabağlar ve Tire ilçelerinde bir dizi faaliyetlerde bulunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.