MHP'de istifa depremi... Bahçeli'nin talimatıyla istifa etti

MHP'de istifa depremi... Bahçeli'nin talimatıyla istifa etti

Bir gün arayla ikinci istifa...

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla görevinden ayrıldığını açıkladı. Pehlivan, son nefesine kadar liderin emrinde olduğunu söyledi. MHP Uluborlu İlçe Başkanı Ülkü Işıldar ve yönetim kurulu üyeleri de, Nuri Okutan'ın ziyareti öncesi il teşkilatından gelen 'Milletvekilini karşılar ve kabul ederseniz sonuçlarına katlanırsınız' uyarısını gerekçe göstererek istifa etmişti.

Geçen Ekim ayında MHP Genel Merkezi tarafından MHP Aydın İl Başkanlığı görevine getirilen Burak pehlivan, yine genel merkezin isteği doğrultusunda görevinden ayrıldığını açıkladı.

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Pehlivan, "Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda il başkanlığı görevimi sonlandırmış bulunmaktayım. Son nefesime kadar liderimiz ve hareketimizin emrinde olduğumu belirtmek isterim" dedi.

2305417092964.jpg

BİR GÜN ARAYLA İKİ İSTİFA HABERİ

Dün MHP'den bir istifa haberi daha gelmişti. MHP Uluborlu İlçe Başkanı Ülkü Işıldar ve yönetim kurulu üyeleri dün il başkanlığına gönderdikleri dilekçeyle istifa etmişti. İstifaya gerekçe olarak ise partiden ihraç edilen Isparta Milletvekili Nuri Okutan'ın ilçeye yapacağı ziyaret öncesi il teşkilatından gelen 'Milletvekilini karşılar ve kabul ederseniz sonuçlarına katlanırsınız' uyarısı gösterilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.