MHP'den AK Parti'ye Samimi Ziyaret

MHP'den AK Parti'ye Samimi Ziyaret

Güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı sistemini destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti, Buca'da bir araya geldi. 

Mhp İlçe Teşkilatı yöneticileri,  AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret etti. Arslan, " Ülkemizin geleceği için heyecanla beklediğimiz halk oylamasında Mhp ile birlikte çalışmak bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

"Türkiye'nin önü açılsın"
Milliyetçi Hareket Partisi Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, İlçe Başkan Yardımcıları, Teşkilat Yöneticileri ve Kadın Kolları Temsilcileriyle birlikte, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mhp İlçe Başkanı Arnavut, "Hem ülkemiz için halk oylamasında hem de yerelde Bucamızın geleceği için her zaman omuz omuza çalışalım" ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin her zaman Türkiye'nin menfaati adına doğru kararlar aldığını vurgulayan Arnavut şunları söyledi. " Biz ülkemizin önü açılsın diye tüm gücümüzle çalışacağız. Gerek İl, gerek ilçe teşkilatlarımız çalışma grupları oluşturdu. Ben de bu çalışma gruplarının içinde bizzat görev alıyorum. En kısa sürede sahaya inerek vatandaşlarımızla bire bir görüşmeler gerçekleştireceğiz eminim ki İzmir'de ki vatansever vatandaşlarımız bu tarihi fırsatın bilinciyle halk oylamasında "evet" diyeceklerdir"

"Bahçeli çok sağlam bir duruş sergiledi"
MHP yönetiminin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden AK Parti Buca İlçe Başkanı Arslan, özelllike Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin güçlü yarınları için gösterdiği sağlam duruşun çok değerli olduğunu vurguladı. Arslan" İnanıyorum ki MHP'nin de desteğiyle İzmir'deki  seçmenlerimize doğruları anlatarak güçlü bir Türkiye'ye doğru hep birlikte ilerleyeceğiz. Aklı selim, vereceği oyun değerini bilen vatandaşlarımızın ülkemiz için en faydalı seçimi yapacağını biliyoruz, bundan hiç bir zaman şüphe etmedik. Bize düşen İzmir'de algı operasyonu yapmaya çalışanların yalanlarını ve iftiralarını açığa çıkararak halkımıza gerçekleri anlatmak. Bunun için de canla başla çalışacağız. Eminim ki MHP'li kardeşlerimiz de bu bilinçle vatandaşlarımıza doğruları anlatmak için gece gündüz demeden çalışacaklardır. Hepsine ülkem adına şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca en yakın zamanda MHP yöneticileriyle tekrar bir araya gelmek istediği belirten Arslan kısa süre içinde MHP Teşkilatı'nı ziyaret etmek istediğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.