MHP'DEN “BİR BOT, BİR MONT KAMPANYASI”

MHP'DEN “BİR BOT, BİR MONT KAMPANYASI”

Milliyetçi Hareket Partisi, İzmir Narlıdere İlçe Başkanlığı kara kış öncesi imkanı olmayan çocuklar için “Bir Bot, Bir Mont Kampanyası” başlatıyor.

Batı bölgelerde havaların soğuduğu doğuda ise kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği bu günlerde imkansızlıklar içinde zor şartlarda eğitim almaya çalışan ihtiyaç sahibi çoculara İzmir Narlıdere’den yardım eli uzanıyıor.

Hem bedenleri hem yürekleri ısıtmak amacıyla  Bingöl Çeltiksuyu  Köyü Ortaokulu 5 ile 13 yaşları arasındaki öğrencileri için bir sosyal sorumluluk projesi hazırladıklarını belirten MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin “Kışın çetin soğukları artık kapımızda. Maddi imkansızlıkların yanında aşırı soğuklarla da mücadele ederek eğitim almaya çalışan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza  “Bir Bot, Bir Mont Kampanyası” ile destek olmaya karar verdik. Hiçbir ideoloji ve siyasi parti ayıt etmeksizin tüm İzmirli’leri bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. 150 öğrencimiz için bir bot ve bir mont göndereceğiz. Kısa sürede tamamlanacağını beklediğimiz kampanyamızın örnek olup sayısının artmasını diliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.