MHP'den CHP'ye İlk Yorum

MHP'den CHP'ye İlk Yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor

İşte açıklamasından satır başları:

16 Nisan referandumu siyasi hayatımızda bir dönüm noktasıdır. MHP verdiği sözlerin altında kalmamıştır.  Fiili karmaşa sona erdi. Taahütlerimizin gereği yapılmıştır. Bizde hile arayan kim varsa 16 Nisan'da hüsrana uğramıştır

MHP, milleti için sorumluluk almış 'evet' demiştir. Vicdanımız rahat, gönlümüz müsterihtir. 16 Nisan'da Türkiye'ye evet dedik. Bundan sonra aynı kararlılığı sürdüreceğiz. Artık sistem tartışmaları sona ermiştir.

Milli bekamıza sahip çıkılmıştır. Dayanışma ruhu öne çıkmıştır, Cumhurriyetimiz gücüne güç katmıştır. 16 Nisan'da destan yazan Türk milleti ile iftihar ediyorum.

Sandıktan evet tercihinin çıkması için yoğun emek harcayan Sayın Cumhurbaşkanı'na Sayın Başbakan'a teşekkürlerimi iletiyorum. 16 Nisan'ın kaybedeni bellidir ve ortadadır. Kazanan Türkiye'dir. Kazanan devlettir, vatandır.

16 Nisan'da FETÖ, PKK bitmiştir. HDP dağılmıştır. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur.

16 Nisan 80 milyon vatandaşın demokrasi zaferidir, milli bir uyanıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milli iradeden onay almıştır. 16 Nisan'ı hazmedemeyenler iyi niyetten mahrum olan karanlık çevrelerdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.