MHP’den Çukuraltı Sahil Yolu’na Destek

MHP’den Çukuraltı Sahil Yolu’na Destek

Menderes MHP İlçe Teşkilatı Çukuraltı Sahil Yolu projesinde incelemede bulunarak projeye destek verdi.

Menderes Belediyesi tarafından yapılan ancak Güzelbahçe ilçesinde bulunan Temiz İzmir Derneği  tarafından açılan dava sonucu projenin iptaline karar verilmesinin tepkileri sürüyor. Konuyla ilgili MHP Menderes İlçe Başkanlığı’da Çukuraltı Sahil Yolu’nda incelemelerde bulunarak açıklama yaptı.
 
Milletin Hayrına Olan Proje
 
MHP Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ve ilçe teşkilatının yer aldığı inceleme gezisi sonrası açıklamada bulunan Böncü, “Yaşanan olayları takip ettik. Çukuraltı Sahil Yolu projesini yerinde görüp, orada yaz kış oturan vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Genel olarak memnun oldukları proje ile ilgili bir kaç hususla eksikliklerden bahsettiler. Ancak giderilebilir şekilde olan bu eksikliklerin tamamlanması sonrası projenin daha verimli olacağı anlaşılmıştır.  Projeyle birlikte yaşam kalitesinin arttığını, sosyal kullanım alanı olarak güzel bir proje olduğunu ifade ettiler. Bizim gözlemimiz de çevre sakinleriyle aynı. Milletin hayrına olan bir projedir Çukuraltı Sahil Yolu projesi. Konuyla ilgili ufak aksaklıklar olabilir. Bunlar giderilebilir. Ama yıkım konusuna MHP İlçe teşkilatı olarak biz de karşıyız” dedi.
 
Doğrunun yanında yanlışın karşısında
 
MHP’nin bir duruşu olduğunu da kaydeden Böncü, “ MHP olarak sırf siyaset olsun diye doğruya yanlış, yanlışa da doğru demeyiz. Bizim için önemli olan millettir. Milletin hayrına olan her projeye destek verir, milletin hayrına olmayan her projeye de karşı dururuz. Bugün millet Çukuraltı Sahil Yolu projesine sahip çıkıyor. Milletin sahip çıktığına bizim sırt çevirmemiz doğru değildir. Biz siyasiler milletin sesi olmak zorundayız. Menderes’te de Mendereslilerin sesi olarak Çukuraltı Sahil Yolu projesine destek veriyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.