MHP'den istifalara açıklama geldi: "Malumun ilanıdır"

MHP'den istifalara açıklama geldi: "Malumun ilanıdır"

"Biz, Bu İstifaları Arınmanın Bir Parçası Olarak Görüyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, MHP Bergama İlçe teşkilatındaki istifalarla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Şanlı açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

 

Biz, Bu İstifaları Arınmanın Bir Parçası Olarak Görüyoruz.

MHP Bergama ilçe teşkilatımızın üyesi olan, aralarında meclis üyelerimiz ve belediye başkan adayımızın da bulunduğu bir grup partili istifa etmiştir.

Bu istifa eden şahıslar 1 Kasım seçimlerinde hiçbir parti faaliyetimize katılmamışlardır.1 Kasım’dan sonrada MHP içerisinde yürütülmeye çalışılan iç karışıklık senaryolarında figüranlık yapmışlar, parti içi huzursuzluğun kaynağı olmuşlardır. Ayrıca 15 Nisan Cumhurbaşkanlığı Anayasa Sistemi referandumunda partimizin almış olduğu karara uymamışlar “Hayır” yönünde çalışmalar yapmışlardır. Bu arkadaşlarımız siyasi ikbal ve emellerini başka noktalarda aramaya kalkmışlardır.

21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Bergama  ilçe başkanlığımızın 12. Olağan Kongresinde de teşkilatımız tarafından değerlendirilmemişlerdir.

Bunun neticesinde de ; 26 Mayıs 2017 Cuma günü parti üyeliklerinden istifa ettiklerini medya yolu ile duyurmuşlardır. Ama MHP’nin emeği ve seçmenimizin çalışmaları ve alın teri ile seçilmiş oldukları meclis üyeliklerinden vaz geçememişlerdir. Ülkücü vicdan sahipleri tarafından kabul edilemeyecek bir durum olmakla beraber siyasi ahlak ve etik olarak da uygun değildir. Bu şahısları, partimizin emeğine saygılı olmaya davet edip aynı şekilde meclis üyeliğinden de istifa etmelerini bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.