MHP'den Karşıyaka Devlet Hastanesi Tepkisi

MHP'den Karşıyaka Devlet Hastanesi Tepkisi

MHP Karşıyaka ilçe teşkilatı Karşıyaka Devlet Hastanesi'yle ilgili açıklama yaptı

Medyaege(ÖZEL)

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine devredilerek kapatılma kararı alınan Karşıyaka Devlet Hastanesi acil servisi ile geri adım atılmasıyla ilgili, “Emek  hırsızlığı var burada. Biz Karşıyaka için mücadele veriyoruz ancak bazıları yapılan çalışmaları yapmış gibi gösterip insanlar üzerinde reklam yapıyor. Bu hiç etik değil” dedi.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, yaptığı açıklamada Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine taşınmasının ardından Karşıyakalıların ACİL Servis konusunda yaşadığı mağduriyetleri MHP olarak sürekli gündeme getirdiklerini ve her kanattan mücadele ettiklerini söyledi.
AK Parti’nin gelen tepkiler üzerine geri adım attığını ve hastanenin yerine başka bir şey yapılmayacağını ifade eden Yılmaz, bu işin AK Parti’nin mücadele vermediğini ancak yapılmış gibi vatandaşlar üzerinde prim yaptıklarını kaydetti.

Yılmaz açıklamasını söyle sürdürdü:
“Geçmişte tersane ve stat çalışmalarımızda da ayni zihniyet gördüklerine değinerek, “MHP olarak konuyu meclise taşımış olmamıza rağmen halen soru önerilerimize cevap verilmemesi bunun en büyük göstergesidir. Tüm resmi yazışmalarımıza gönderilen cevaplarda hastahane yapılacağı 2 ay sonra neden gündeme sanki daha önce hiç yokmuş sayılarak bu gün açıklama yapmaktadırlar. AK Parti elinde bulundurduğu devlet gücünü önce Karşıyakalı vatandaşa eziyet ederek daha sonra hizmet getirerek sizi ben düşünüyorum mesajı vererek milletimizi mağdur etmeye ve zulmetmeye devam etmektedir.  Emek  hırsızlığı var burada. Biz Karşıyaka için mücadele veriyoruz ancak bazıları yapılan çalışmaları yapmış gibi gösterip insanlar üzerinde reklam yapıyor. Bu hiç etik değil.”

1-074.jpg

23532.jpg15712913_1471590886198772_2111834139_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.