MHP'li Karataş:  “Herkes işine baksın, haddini ve hududunu bilsin

MHP'li Karataş: “Herkes işine baksın, haddini ve hududunu bilsin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisini ve il teşkilatını ekleştiren CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven’e çok sert bir cevap verdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisini ve il teşkilatını ekleştiren CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven’e çok sert bir cevap verdi. “Herkes işine baksın, haddini ve hududunu bilsin. Bizim iç işlerimize değil kendi sorumlu olduğu alanla ilgilensin” dedi.

CHP İl başkanı Asuman Ali Güven dün yaptığı açıklamada "MHP tabanı İzmir'de hayırcı. Onlar kendi tabanları içinde çalışma yapıyorlar. Özellikle partiden atılmaya çalışılan dışlanmaya çalışılan çok büyük bir kesim var. İzmir zaten genel merkeze muhalif genel anlamda yani. Bizim gördüğümüz seçmenin çok büyük bir kesimi hayır diyor. Biz bunları konuşuyoruz, tartışıyoruz. Kendi yapıları içerisinde hayır kampanyasını yürütüyorlar. İzmir'de MHP seçmeninden de hayır çıkacağından şüphem yok.” demişti. CHP’li güvenin bu açıklamalarına Cevap veren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş şunları söyledi;

Güven MHP’nin Memuru Mu?

“Sayın il başkanının talihsiz açıklamaları siyasi şaşkınlığı ve ne yapacağını bilmez halini ortaya koymuştur.  Şimdi ona sormak lazım siz MHP’ni ve Ülkücü Türk Milliyetçilerini nereden tanıyorsunuz? Bizlerin ne yapacağını bilecek kadar bizlerle birlikte oldunuz mu? Şayet olmadıysanız bol keseden atma ne manaya geliyor? Biz CHP ile ilgili ileri geri konuşmazken, Sayın Güven’in kendini MHP ile konuşmaya memur hissetmesi şaşkınlık verici, kendisine tekrar işleriyle meşgul olmasını salık veririz. Bu daha iyi olacaktır.”

Bilgilerini Gözden Geçirsin

“Bir de İzmir’deki Milliyetçi Hareket Partililer ve Ülkücüler olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin izinden ayrılamayarak çalışan bir teşkilatımız var. Sayın Güvenin İzmir’in Genel Merkezimize muhalif olduğunu ortaya atması da son derece şaşırtıcı. Bu konuda kendisini yönlendirenleri gözden geçirmesini ve MHP ile ilgili bilgilerini güncellemesi gerektiğini öneriyorum. Zira MHP ve partimizin asil mensupları onun ağzından çıkan kelimelere değil, inançlarının, liderinin ve teşkilatının emirlerine uyar! Bunu da küçük büyük herkes bilir.”

Bizim CHP’ye Çok Sorumuz Var!

Şunu herkes bilmelidir ki, MHP’nin, muhterem liderinin ve kadrolarının altında imzası olan hiç bir şey Vatana, Cumhuriyete, milletimize ve Devletimize zarar vermez. Bizim derdimiz Atatürk’ün Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek payidar kalmasıdır. MHP Anayasa değişikliği paketinde de üzerine düşen vazifeyi hakkıyla yapmış, Anayasanın Değiştirilemeyecek olan ilk 4 maddesini teminat altına almıştır. Keşke CHP’de bu meseleler üzerinde hassas olsaydı! Geçmişte yapılan Anaysa görüşmelerinde ilk dört maddeyi tartışmaya açan ve yok sayan CHP’ydi. Biz Ne istiklal ve şerefimizi, ne de Türklüğümüzü tartıştırmadık. Ne Atatürk’ten, ne Cumhuriyetten ne de Üniter yapımızdan ödün verdik! Ama CHP bunları yaptı! MHP iradesini koydu, sizler kaçarken Türk Milliyetçileri soylu mücadelesini sürdürdü ve istediklerini yaptı, yaptırdı. Bizim CHP’ye soracak çok sorumuz ama biz işimize bakıyoruz. Zamanı geldiğinde Sayın Asuman Ali Güven’e neler yaptığımızı çok iyi anlatacağız! Bizim yaramız yok ki gocunalım, lekemiz yok ki örtmeye çalışalım. Herkes kendi işine baksın” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.