MHP'li Karataş yaklaşan ilçe kongrelerini değerlendirdi

MHP'li Karataş yaklaşan ilçe kongrelerini değerlendirdi

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayınladıkları kutlama mesajı ve yaklaşan ilçe kongreleri hakkında görüşlerini aktardı.

19 Mayıs’ın Bağımsızlık mücadelesine dikkat çeken Karataş şunları söyledi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümünü gururla kutluyoruz. Bu kutlu tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve Türk milletinin de kurtuluş müjdesidir. Hiçbir zaman tutsak yaşamamış Türk milleti kendi kaderine bizzat kendisi sahip çıkarak destansı bir itiraz ve doğruluşla yedi düvelin karşısına dikilmiştir.98 yıl önceki tehdit ve tehlikelerin bir benzerine şahit olduğumuz şu günler de Türk gençliğinin de duyarlı, hassas, uyanık ve sorumlu hareket edeceğine itimadım ve ümidim tamdır.

Bu düşüncelerle sevgili gençlerin ve aziz milletimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, millî mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla yad ediyorum.”

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan kongreler sürecinde değinen Karataş ;

“Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Kongreler sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu kapsamda da ilimizde 20 – 28 Mayıs tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir.

20 Mayıs Cumartesi günü yapacağımız;

Karşıyaka, Çiğli, Aliağa, Bergama ve Dikili

21 Mayıs Pazar günü yapacağımız;

Kemalpaşa, Buca, Gaziemir, Menderes ve Torbalı kongrelerimizin demokrasi şöleni havasında geçmesi; herhangi bir anlaşmazlığa ve hizbe, kırgınlığa ve dargınlığa meydan vermemek için her arkadaşımız üzerine düşen görevlerini yerine getirecektir.

Çünkü her kongre bir yenilenmedir, her kongre bir demokrasi mücadelesidir.

Bu amaçla, demokratik yarış içine girecek değerli arkadaşlarımız söz, tutum ve açıklamaların da nezaket ,zarafet ve muhabbetle muameleleri gerekmektedir.

Kongrelerimizde gerçek manada kaybeden bulunmayacaktır.

Kazanan ise yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm teşkilat mensuplarımıza yapacakları çalışmalarda talip oldukları zorlu mücadelede üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

Kongrelerimizin aziz milletimiz, ülkemiz, demokrasimiz ve tüm dava arkadaşlarımız için kutlu ve mübarek bir başlangıca kapı aralamasını yürekten temenni ederim. Bu vesileyle Tüm İzmirli hemşerilerime sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.