MHP'li Karataş'tan İzmirliler'e geçmiş olsun mesajı

MHP'li Karataş'tan İzmirliler'e geçmiş olsun mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karataş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Dün İzmir’de yağan kuvvetli yağış neticesinde kenttin alçak kesimleri sel suları altında kaldı. Ani yağan yağmur cadde ve sokakları dereye dönüştürdü. Özellikle Konak ilçesi Gültepe semtinin eğimli bir bölge olması nedeniyle yükseklerden aşağıya inen sular araçları önüne kattı, belediyenin çöp konteynerleri araçlara çarparak hasar oluşturdu, sokak taşları ve asfalt sökülüp yollar çamur deryasına dönüştü.

Artık alışkanlık haline gelen bu müzmin İzmir görüntüsü bizleri derin üzüntülere boğuyor. Buradan yaşanan felaketten dolayı siyasi rantiyecilik yapıp, belediyeyi bugün eleştirmeyeceğim. Yalnız bu şehrin kanayan yarasına  yani altyapı sorununa bir an önce kalıcı çözüm bulsunlar. Çünkü yıllardan beri yönettikleri şehre İzmir’e ve İzmirlilere borçları var.

Yaşanan sel felaketinin can kaybına sebep olmaması bizler açısından sevindirici bir durum. Evleri, işyerleri ve araçları hasar gören tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Tüm yetkililerden vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel gidermelerini diliyorum.

Tüm kentimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Saygılarımla

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.