MHP'li Karataş'tan Menderes'te değerlendirme toplantısı

MHP'li Karataş'tan Menderes'te değerlendirme toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Menderes İlçe Başkanlığınca mahalle temsilcilerine yönelik bir kahvaltılı değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Menderes İlçe Başkanlığınca mahalle temsilcilerine yönelik bir kahvaltılı değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

MHP Menderes İlçe Başkanlınca düzenlenen toplantıya İl Başkanı Necat Karataş, İl Başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle katıldı.

Çok verimli ve samimi bir ortamda geçen toplantıda açılış konuşmasın da Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü; Katılımcılara teşekkür ederek başladığı hitabında göreve geldiklerinde ortaya koydukları hedeflerini birer birer başardıklarını ve en son hedeflerinin de Menderes ilçemizde belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Ardından  söz alan Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı Teşkilatın mahallelerde yapılanması olan mahalle temsilcilerine yönelik yaptı. Kısaca mahalle temsilcilerinin vatandaşımız ve seçmenle iç içe oluşları dolayısıyla sorun ve beklentilerinin daha net görebilecekleri düşüncesi ile kendilerine düşen  görev ve sorumlulukları üzerine detaylı bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra söz alan. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, toplantıya katılarak görevlerinin bilincinde olduklarını beyan eden mahalle temsilcilerine ve bu toplantıyı organize eden ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Ülkenin şu anki ekonomik,siyasi ve güvenlik ile ilgili geniş ve detaylı bir konuşma yapan              Karataş; “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik durumunun geçmişte uygulanan yanlış ve isabetsiz politikalardan kaynaklandığını belirtti. Geçmişte muhterem liderimiz de, yetkili kadrolarımız da bu hataları hep dile getirdi. Söylediklerimizde keşke biz haklı çıkmasaydık da ülkemiz bu durumda olmasaydı.” Dedi.

Başkan Karataş; Maalesef Ülkemiz Türk ve Türkiye düşmanları tarafında kuşatılmış durumda. Ülke insanımız yıllardır süregelen  terör belasıyla acı çekmekte bununla beraber sınırlarımızdaki gelişmeler Türkiye'yi ve Türk insanını tehdit altına almasıyla Ülkemiz tabiri caizse yangın yerine dönmüştür. Türk Milliyetçileri ve Milletçi Hareket Partisi bazı siyasi partiler ve anlayışlar gibi, bana ne dememiş kayıtsız kalmamıştır, çünkü bizim başkaca bir Vatanımız yok,  Başka Türkiye yok birilerinin gidebileceği başkaca ülkeler olabilir biz bizlere emanet edilen bu Vatan toprağını bırakıp hiçbir yere gidemeyiz, Türk Milleti Türk Vatanı için sonuna kadar mücadelemizi sürdürür gerekirse Atalarımız, Ağabeylerimiz, kardeşlerimiz gibi Şehit olmaya da hazırız.

Bu sebeple bize kimin ne söylediği önemli değil, bizler bu ülke bu vatan için ne ifade ediyoruz nerde duruyoruz ona bakarız, biz moda siyasetçisi bölücü ayrılıkçı sevicisi değiliz, Bizler İlkeli Ülkülü ve dürüst siyasetin adresi olan Milliyetçi Hareket Partiliyiz. Bizleri AKP ye destek olmakla suçlayanlar kendilerinin neye ve kime destek olduklarının farkına varsınlar Türk'e ve Türk Milletinin çıkarlarına göre siyaset yapsınlar.    

“Bizler AKP’ye değil, tarafımızca kabul gören ve beklentimiz olan uygulamalara destek veriyoruz. Bizler; Terörle mücadeleye, Fetö ile mücadeleye, Irak ve Suriye'deki gelişmelerde atılan olumlu  adımlara destek veriyoruz.Türk ve Türkiye düşmanı dış güçler için destek veriyoruz ve bunlar bizim olmazsa olmazlarımızdır.

Konuşmasının son bölümünde İl Başkanı Necat Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2019 hedeflerine değindi; Türkiye’de genel seçimlerde başarılı olmak için, iktidar olmak için  öncelikle mahalli idarelerde başarılı olmak gerektiğini belirtti. Elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın herkese dokunun, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayın, başarı sizlerin gayretiyle gelecektir.

“Bizler İzmir’in ve İzmirlilerin karşısına projelerle çıkacağız, tüm birimlerimiz ve kademelerimiz ile birlikte koordineli çalışmalarla başarılı olacağız. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını İzmirlilerle buluşturacağız.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.