MHP'li Seçgin: "Cumhuriyet’e uzanan elleri kırarız"

MHP'li Seçgin: "Cumhuriyet’e uzanan elleri kırarız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin'den açıklama...

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “bizim meselemiz Türklük ve vatan meselesidir, biz bunun için evet diyor, geçmişte olduğu gibi bu değerler için canımızı ortaya koyuyoruz. Yoksa bir kişinin makam derdi hiçbir zaman bizim gündemimizde olmadı, olamaz da... Bir daha söylemek istiyorum, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2019 yılında yapılacaktır, kimlerin aday olacağı da daha belli değildir. Partimizden de bir aday olup olmayacağını liderimiz bilir” dedi.

Muhalefet Hüsrana Uğrayacak

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin partisinin referandum çalışmaları dolayısıyla yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü “Ülkücüler milli menfaatler söz konusu olduğunda canından bile vazgeçen insanlardır. Türklük Anayasasını siyasi iç hesaplaşma alanı olarak ilan edenlerin bu noktada kendilerini yeniden gözden geçirmeleri gerekmektedir. MHP içinde çıkarılmak istenen fitne planı tutmamış, Türk Milliyetçileri Liderinin ve teşkilatlarının etrafında kenetlenmiştir, bu bizim için şaşırtıcı bir durum değildir. Fakat referandum sürecini kendi muhalefetlerinin meşrulaşma zemini olarak görenler ve bunu milli meseleden çıkarıp parti çekişmesi haline getirenler elli yıllık geleneğimize büyük zarar vermişlerdir. MHP’liler bunu hiç unutmayacaklardır. Hüsrana uğrayacaklardır. Bilinmelidir ki bu referandum, Türkiye ve Türk Milleti için Türklük Anayasasının oylanacağı bir halkoylamasıdır. Bunun üzerinden kendilerinin bozguncu planlarını uygulamaya koyanlar, bozgunculuklarıyla baş başa kalacaklardır.”

İzmirliler MHP’ye Güveniyor

Yapılacak referandumun laik-demokrat seçmene bir dayatma olarak sunulduğunu da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Seçgin, “Burada başka bir garabet ve kasıt var. Biz 16 Nisan 2017 Pazar Günü MHP’nin gündeme taşıdığı ve Devletin Türk Devleti olduğunun, Yapısının Üniter Cumhuriyet olduğunun, Resmi Dilinin Türkçe olduğunun ve Bayrağının Ay yıldızlı al bayrak olduğunun mührünü vuracağız! Bunun altını çiziyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi ise 2019 yılında yapılacaktır. Bunu unutmamak lazım. Devlet Türk devletidir, yani bizim Türkiye Cumhuriyetimizdir. Bu MHP tarafından teminat altına alınmıştır. MHP Cumhuriyetimizin teminatıdır. Cumhuriyete uzanan elleri kırarız! İzmir ve tüm Türkiye bize bu konuda güveniyor. Bu güvende de çok haklıdır” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.