MHP'li Uğur: “Kongremiz Tek Adaylı değil, birlik teminatlıdır"

MHP'li Uğur: “Kongremiz Tek Adaylı değil, birlik teminatlıdır"

MHP Karabağlar ilçe Başkanı İbrahim Uğur yeniden adaylığını açıkladı.

 

“Kongremiz Tek Adaylı değil, birlik teminatlıdır. Her türlü bölücülüğe ve bizi parçalamaya çalışan zihniyete en güzel cevaptır” diyen MHP Karabağlar ilçe Başkanı İbrahim Uğur yeniden adaylığını açıkladı.

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan MHP İzmir İlçe Kongrelerinde en fazla dikkati çeken Karabağlar ilçe kongresi olacak. Parti içindeki muhalefetin İzmir’deki ağır toplarının büyük bir çoğunluğunun kayıtlı olduğu ilçede gözler kongreye çevrildi. Pazar günü saat 13.00’de Karabağlar Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek olan 4. Olağan Kongrede İlçe Başkanı İbrahim Uğur tek aday.

Uğur; Adaylık değil, Ülkücü Birlik

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan İbrahim Uğur, “Biz ülkücüler için adaylık veya başkan olmak önemli değil, önemli olan Milliyetçi-Ülkücü Hareketin birliğidir. O sebeple adaylığımın şahsen bir değeri yok. Bizce aslolan Karabağlar’dan birlik mesajı verebilmemizdir. Bu sebeple Kongremiz Tek Adaylı değil, birlik ve bütünlük teminatıdır. Her türlü bölücülüğe ve bizi parçalamaya çalışan zihniyete en güzel cevaptır MHP, elli yıla dayanan kurumsal geçmişiyle ve devletimizi kuran fikir kaynağı olması sebebiyle Türk Milleti için çok önemli bir kuruluştur. Türk Milliyetçileri olarak bu çatının altında liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emrindeyiz” dedi.

unnamed-266.jpg

Bahçeli Kararlılığı

Kongrelerinde tam bir ülkücü duruş sergileyeceklerin de sözlerine ekleyen İlçe Başkanı İbrahim Uğur, “Uzun zamandır MHP içine sokulmak fitne ateşi, liderimizin karalılığı ve iradesiyle sonunda söndürülmüştür. Kadrolarımız liderimizin ardında yeni hedeflere koşmak için hazırdır. Karabağlar’ daki mensuplarımız bu hedeflere koşmak için 4. Olağan Kongremizde liderimizin ve davamızın emrinde olduğunu haykıracaktır. Tüm hemşehrilerimizi bu birliğe çağırıyorum. Geçmişimizin sağlam temeli, geleceğimizin umudu olan MHP hemşehrilerimizle bulaşmayı bekliyor” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.