“Mıknatıs” Sekin ve ailesi için sahnelendi

“Mıknatıs” Sekin ve ailesi için sahnelendi

Bornova’da yürekler bir kez daha Şehit polisimiz Fethi Sekin için çarptı

Bornovalı Oyuncu Umut Oğuz, “Mıknatıs” isimli gösterisini, İzmir Adliyesi’nde meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin’in ailesinin yararına sundu. Bornova Belediyesi’nin Umut Oğuz’a vereceği performans bedeli Fethi Sekin’in ailesine bağışlandı. Çamdibi’nde Nedret Güvenç Sahnesi’nde düzenlenen anlamlı gösteriyi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da eşi ve çocukları ile birlikte izledi.  Şehit Fethi Sekin’in ailesinin yararına düzenlenen gösteri nedeniyle Sanatçı Umut Oğuz’a çiçek vererek teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İzmirimizde çok kahraman bir polisimizi kaybettik. Onu buradan rahmetle anıyoruz ve asla unutmayacağız. Bu akşam Umut Oğuz hiçbir şekilde ücret almadı. Bizim ödeyeceğimiz performans bedeliyle Şehidimiz Fethi Sekin’in evlatlarına destek olmaya çalışacağız. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun” dedi.
  
Ünlü sanatçı Umut Oğuz, Bornova Belediyesi Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri Nedret Güvenç Sahnesi’nde Bornovalılarla buluştu. Tek kişilik Mıknatıs” isimli gösterisi ile sahneye çıkan Bornovalı Oyuncu Umut Oğuz, büyük ilgi gördü. Oğuz iki saat sahnede kaldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da ailesiyle birlikte izlediği gösteri anlamlı bir bağışa da aracı oldu.
 
Umut Oğuz, vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan gösteri için Bornova Belediyesi’nden ücret talep etmedi. Başkan Olgun Atila da gösteri için ayrılan performans bedelinin İzmir Adliyesi’nde meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin’in ailesine bağışlanacağını açıkladı.
 
Şehit Fethi Sekin’in ailesinin yararına düzenlenen gösteri nedeniyle Sanatçı Umut Oğuz’a çiçek vererek teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İzmirimizde kahraman bir polisimizi kaybettik. Onu buradan rahmetle anıyoruz ve asla unutmayacağız. Bu akşam Umut Oğuz hiçbir şekilde ücret almadı. İşbirliği ve destekleri için Bornovalı sanatçımız Umut Oğuz’a çok teşekkür ederiz. Bizim ödeyeceğimiz performans bedeliyle Şehidimiz Fethi Sekin’in evlatlarına destek olmaya çalışacağız. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.