Milletvekili Çankırı'dan Büyükşehir Belediyesi’ne: Hangi iradeyle bu kenti idare edeceksiniz?

Milletvekili Çankırı'dan Büyükşehir Belediyesi’ne: Hangi iradeyle bu kenti idare edeceksiniz?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni "beceriksiz" sıfatıyla eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “İradesizliğinizle bu kenti nasıl idare etmeyi düşünüyorsunuz" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin Gaziemir İlçe Başkanlığı görevine getirilen İsmail Yaşadı’yı ziyaret etti. İlçede çeşitli temaslarda bulunan Çankırı programı kapsamında İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği’ne de konuk oldu. İkiye bölünen hayatları ile dünyada çeşitli nedenlerden dolayı göç eden ya da vatanından ayrılmak zorunda kalan muhacirlerin İzmir ve benzeri kentlerde bayrak ve vatan sevgisiyle örnek teşkil ettiklerini söyledi.

unnamed-6.jpg

Gaziemir’de esnaflarla da bir araya gelen Çankırı sorunları ve önerileri dinledi. İlçenin altyapı ve üst yapı projelerinin hedeflenen tarihlerde bitirilmediğini, Abdullah Arda Meydanı’nda da aynı tabloyu görmenin mümkün olduğunu söylediler. Esnaf olarak aylardır süren meydan yenileme projesi adı altında yapılan çalışmaya isyan eden vatandaşlar ekonomik anlamda mağdur edildiklerini belirtti.

unnamed-4.jpg

“İZMİR’İN DERDİNİ DE DERMANINI DA BİLİYORUZ”

Yeşil bir çevre, yaşanabilir bir gelecek için Türkiye’nin her köşesini, hayat kalitesini sağlıklı ve planlı bir biçimde yükseltmeyi ve çevresel şartlar konusunda refahı en üst seviyeye taşımayı hedefleyerek, temiz şehirler, yaşanabilir alanlar inşa ettiklerini açıklayan Çankırı, altyapı ve üstyapıda devrim niteliğindeki projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. İzmir’in tüm sorunlarına vakıf olduklarını da belirten Çankırı, kent için yapılması gerekenler hususunda incelikle çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “İzmir’in derdini de dermanını da biliyoruz. Biz özgür birey güçlü toplum diye yola çıktığımız süreçte Türkiye’nin dört bir köşesinde geleneksel mimarimizden esinlenen adalet sarayları inşa ettik. Çeşme Urla, Seferihisar, Bayındır, Menemen, Tire, Dikili, Torbalı ve tabi ki İzmir Adalet Sarayı bunlardan biri. Çocuk, genç, kadın, erkek, engelli ve yaşlı bireyler, gaziler, şehit yakınları ve ailelerine yönelik koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin bir arada ve kolay ulaşılabilir biçimde sunulduğu Sosyal Hizmet Merkezleri yaptık bu kentte. Vatandaşlarımızın durumlarına uygun sosyal hizmet müdahalesi ve takibi gerçekleştiriyor ve bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Dev projeleri hayata geçirerek İzmir’in çehresini değiştirdik. İhtiyaca cevap veren son teknoloji ile inşa edilen tüm hizmetleri vatandaşımızın ayağına getirdik. Ama bakın işte şurada küçücük bir meydan yenileme çalışması adı altında tüm esnafı ve vatandaşlarımızı toz, kir, ve pislik içine hapsediyorlar. Yaptıklarımız yapmadıklarının aslında ön güzel örneği. Elbette bitmedi. Biz çalışmaya devam ettikçe buradaki yönetimin beceriksizliği ve çapsızlığı gerçekten canımızı acıtıyor. Vekil pazarlığı ve gizli protokoller ile örtülü görüşmeler ve iç çekişmelerle bu kenti yönetmeye talip olanlara soruyorum, hangi irade ile bu kenti idare etmeyi düşünüyorlar acaba? İzmir hiç bu kadar kararlı olmamıştı. Artık kendi kentlerini birilerinin yıllardır kazanımı olarak gören İzmirliler buna son verecek. İzmirliler artık hizmet istediğini her alanda her platformda dile getirmektedir. İzmir ve İzmirlilin kaderi 31 Mart’ta değişecek ve muhalefet ve onun yandaşları da gereken yanıtı alacak.”

unnamed-5.jpg

unnamed-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.