Milletvekili Osmanağaoğlu net konuştu: Türk Gençliği Cumhur İttifakı diyor!

Milletvekili Osmanağaoğlu net konuştu: Türk Gençliği Cumhur İttifakı diyor!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada “ Türkiye Yüzyılının İzmir’ini yükseltecek irade Türk gençliğinde mevcuttur ve Türk Gençliği Cumhur İttifakı diyor” dedi.

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmada; Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın gençliğe yönelik projelerini fazlasıyla önemsediğini söyledi. Konuşmasında “ Çünkü Türk gençliğini önemsiyoruz. Önemsiyoruz çünkü Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini gerçekleştirebilecek enerji, Türk gençliğinde mevcuttur. Önemsiyoruz çünkü; geleceğin İzmir’ini inşa edecek, Türk ve Türkiye Yüzyılının İzmir’ini yükseltecek irade Türk gençliğinde fazlasıyla vardır.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu; İzmir gibi tarihinde Türk’ün kudretli asırlarını yüzdüren bir şehrin ehil ellere teslim edilmesi, İzmir gibi maviliklerinde huzuru barındıran bir şehrin; İzmir için hayalleri olan emin insanlara emanet edilmesi mutlak bir zorunluluktur. 31 Mart tarihini İzmir için önemli görmemizin, Hamza Dağ Bey’i İzmir için bir fırsat olarak görmemizin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının hizmet ve insan odaklı belediyecilik anlayışını İzmir’in sorunları için bir reçete olarak görmemizin sebebi de budur” dedi.

klfdjhgkn.jpg

"İLK BAYRAM 31 MART’TA "

Konuşmasında “İnşallah 31 Mart akşamı İzmir’de 1. Bayramımızı kutlayacak, sonrasında da Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Son 6 gün de bunun için gece demeden gündüz demeden çaba sarf edeceğiz. Anlatacağız, anlatacağız ve Allah’ın izniyle, İzmirli hemşerilerimizin teveccühüne nail olacağız” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“İzmir gibi tarihinde Türk’ün kudretli asırlarını yüzdüren bir şehrin ehil ellere teslim edilmesi, İzmir gibi maviliklerinde huzuru barındıran bir şehrin; İzmir için hayalleri olan emin insanlara emanet edilmesi mutlak bir zorunluluktur. 31 Mart tarihini İzmir için önemli görmemizin, Hamza Dağ Bey’i İzmir için bir fırsat olarak görmemizin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla, Cumhur İttifakının hizmet ve insan odaklı belediyecilik anlayışını İzmir’in sorunları için bir reçete olarak görmemizin sebebi de budur. Çünkü; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle İzmir hepimizin. İstediğimiz hepimizin olan İzmir’e hep birlikte sahip çıkmak, İzmir’in kronikleşen sorunlarını çözmek için hep birlikte hareket edebilme iradesini İzmir olarak gösterebilmektedir. Ne mutlu ki bu ruh 'birliğin gücünü' hissettirmeye başlamıştır. Ne mutlu ki bu ruh şafağın 1 Nisan sabahı 'şafağın sökeceğini' işaret etmektedir. Ne mutlu ki bu ruh 'Ayırmadan, Ayrışmadan; İzmir İçin Canla Başla' diyen herkesi İzmir’e hizmet için sabırsızlandırmaktadır.”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da katıldığı iftar programına Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Balçova Belediye Başkan Adayı Erol Eroğlu, Adnan Öztekin de katıldı. MHP MYK Üyeleri Metin Keskin ve Hasan Kalyoncu’nun da bulunduğu iftar programına MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile Ak Parti İl Başkanı Bilal Saygılı da katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.