Milletvekili Osmanağaoğlu: Vatan bölünmez bir bütündür

Milletvekili Osmanağaoğlu: Vatan bölünmez bir bütündür

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Menemen Erzurumlular Derneğinin kuruluş yıldönümüne katıldı.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; Menemen Erzurumlular Derneğinin kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi Divan Üyesi olarak, sizlerin teveccühü ile seçilmiş bir Milletvekili olarak, siyasetimizin temelini dadaşların Türk ve Türkiye sevgisi oluşturmaktadır. Siyasetimizin istikametini, Erzurum’un devletine olan bağlılığı, milletine olan sadakati, Erzurumlu hemşerilerimin dürüstlüğü belirlemektedir.” dedi.

gorsel-3.jpg

MHP’li Osmanağaoğlu programda yaptığı konuşmada dualarını ve desteklerini her zaman hissettiğini söylediği hemşerileriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek “Erzurum; milli heyecanın, milli ahlakın derslere konu olan kahramanlıklarının merkezi, kahramanlarının eşine az rastlanır mertlikler sergileyerek tarihe not düştüğü aziz bir yurttur. Biliyorum ki; Erzurumlunun yüreği Pasinler Ovası kadar engindir. Biliyorum ki Erzurumluların idealleri Tekman Yaylası kadar yüksektir.” dedi.

“Bugün bir siyasetçi olarak siyasi bir konuşma yapmak niyetinde asla değilim. Ancak ifade etmem gerekir ki; Milliyetçi Hareket Partisi Divan Üyesi olarak, sizlerin teveccühü ile seçilmiş bir Milletvekili olarak, siyasetimizin temelini dadaşların Türk ve Türkiye sevgisi oluşturmaktadır.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi; “Siyasetimizin istikametini, Erzurum’un devletine olan bağlılığı, milletine olan sadakati, Erzurumlu hemşerilerimin dürüstlüğü belirlemektedir. Balkanlar’a Türk’ün mührünü kıyamete kadar silinmeyecek şekilde vuran Şükrü Paşa’nın mücadele azmini, Aziziye Tabyasında verdiği kahramanca mücadeleyle asırlarca anlatılacak destanın yazılmasına sebep olan Nene Hatun’un adanmışlığını unutmak mümkün müdür? Kazım Karabekir’in kararlılığını, Abdurrahman Gazinin Yüce Allah’a olan teslimiyetini öğüt kabul etmemek mümkün müdür? “Milli sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz.” İradesini Erzurum’dan dünyaya ilan eden Gazi Paşa Mustafa Kemal Atatürk’ü ve arkadaşlarının iradesini nasıl unuturuz? Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Erzurum’a Erzurumlu hemşerilerimize olan muhabbetini ifade ettikleri gibi: “Ne engellerden yılarız, ne de mücadele etmekten yorulur ve korkarız. Biz Türk milletiyiz, biz Erzurum’uz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.