Milli takımın yeni hocası belli oldu iddiası

Milli takımın yeni hocası belli oldu iddiası

İşte o isim

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım teknik direktörlüğü için Şenol Güneş ile görüştü. Görüşmeden olumlu sonuç çıktığı belirtiliyor...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevinden alınmasının ardından gözlerin çevrildiği A Milli Takım teknik direktörlüğü için TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile biraraya geldi.

İlk olarak Güneş'e, Dünya Kupası elemelerinde oynanacak 4 maç için teklif götürüldü. Anlaşma sağlanırsa Güneş, bu süre içerisinde hem Beşiktaş'ı hem de Milli Takımı çalıştıracak.

FİKRET ORMAN: "BİZE GELEN TEKLİF YOK"

Konuyla ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "TFF'den bize gelen bir teklif yok, beni kimse aramadı, şu ana kadar bize ulaşmış bir teklif yok. Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamızın hem Beşiktaş hem de Milli takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir" ifadelerini kullandı.

Faik Gürses'in iddialarına göre Yıldırım Demirören ile Şenol Güneş'in konuyla ilgili ön bir görüşme yaptığı ve anlaşmaya vardığı belirtildi. Habere göre TFF, Şenol Güneş'i kısa süre içerisinde açıklayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.