Miniklerden Akpınar’a sevgi seli

Miniklerden Akpınar’a sevgi seli

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eğitim öğretim sezonu öncesinde eksikleri tamamlanan okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Başkan Akpınar’ı karşılarında gören öğrenciler, sevinç yumağı oluşturdu. Miniklerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Akpınar “Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bu kenti çocuklarla ve gençlerle birlikte yöneteceğiz. Sizin hayal ettiklerinizi, yerel yöneticiler olarak bizler gerçekleştireceğiz” dedi.

EKSİKLER TAMAMLANDI

Karşıyaka Belediyesi, yeni öğretim yılı ile birlikte, eğitim kurumlarının yenilenmesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri ve Park - Bahçeler ekipleri tarafından, toplam 15 okul binası bakım ve onarımdan geçirildi. Okulların altyapı ve üstyapı eksikleri tamamlandı. Okulların ihtiyaçları doğrultusunda; dış cepheleri boyandı, çatıları onarıldı, boya malzemesi desteği sağlandı. Tuvaletler ve tretuvarlar yenilendi. Bahçe ve çevre düzenlemeleri modern hale getirildi. İhtiyaç duyulan okulların elektrik ve sıhhi tesisatları elden geçirildi. Korkuluklar onarıldı ve boyandı. Öğrencilerin, yeni sezonu huzur içinde geçirmesi sağlandı. İhtiyaç sahibi okullara bu yıl da güvenlik görevlisi verildi.

 

OKULLARA ZİYARET

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da eksikleri tamamlanan okulları ziyaret ederek, okul yönetimleri, veliler ve öğrencilerle bir araya geldi. Hem okullar için yapılan hizmetleri yerinde görme fırsatı yakalayan hem de öğrencilerle bir araya gelme imkanı bulan Başkan Akpınar, minik öğrencilerin sevgi gösterileri arasında keyifli dakikalar yaşadı. Başkan Akpınar’ı soru yağmuruna tutan öğrenciler, yerel yönetimler konusunda merak ettiklerini de öğrenmeye çalıştı.

“GELECEĞE YATIRIM”

Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Başkan Akpınar, “Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan en değerli yatırımdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması çok önemli. Bunun için çalışıyoruz ve asli görevimiz olmamasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Tek kazancımız, onların bu sevgisi ve sıcak gülümsemeleri oluyor. Bu da her şeye değer” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.