MİRAS'TAN ''UNUTAMADIM'' ÇIKTI

MİRAS'TAN ''UNUTAMADIM'' ÇIKTI

Birbirlerinden çok farklı mekanlarda gönüllerini insanlığın ortak dili olan müziğe vermiş olan dört müzisyenin kurduğu bir Rock grubudur Miras.

Arkalarında paylaşıldıkça asla eksilmeyecek tek değer olan müziklerini armağan etme arzusu, yaklaşık 15 sene boyunca farklı gruplarda konserler, sahne ve stüdyo çalışmaları yürüten “Davulda Salih Arda Öztürk, Lead Gitarda Batuhan Birkan ve Bas Gitarda Levent Laçin’i 2015 yılının sonlarına doğru bir araya getirmiştir.


Gelecek nesillere armağan edebilecekleri miraslarını yaratma yönündeki son adımlarını Vokal ve Ritim Gitarda Engin İsmail Kuru’nun da gruba dahil olmasıyla atan Miras, sadece Türk rock müziğinin yeni ve güçlü değeri olmayı ilke edinmeyip, kendilerinden sonra gelecek gençlere, dalgalı ve karanlık bir denizde kaybolmuş denizcilere umut ışığı olan bir deniz feneri gibi yol göstermeyi amaç edinmektedir.


Miras ona sahipken paylaşıldığında daha da değerlidir ve “İlk” sahip oldukları değil, kalplerinde misafir ettikleri hazineleri olan müziklerini dinleyicileriyle paylaştıkları ilk stüdyo albümleridir.


Miras Pasaj müzik etiketiyle çıkarttıkları bu albümü  Türkiye’nin heryerinde gerçekleştirecekleri konserlerle taçlandırmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.