MİSİAD İzmir İl Başkanlığı iş dünyasına kapılarını açtı

MİSİAD İzmir İl Başkanlığı iş dünyasına kapılarını açtı

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) İzmir İl Başkanlığı, yeni hizmet binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) İzmir İl Başkanlığı, yeni hizmet binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

b64ac224-7065-4cbe-a489-8520af18958d.jpg

Toplantıda açıklama yapan MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel, tüm iş adamlarını derneğe üye olmaya davet etti. Mart 2018'de gerçekleştirilen kongrenin ardından MİSİAD İzmir İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Öncel, “İş adamlarına MİSİAD oluşumunu daha iyi anlatabilmek için bu toplantıyı organize ettik. İzmir'in tüm ilçelerinde şubelerimiz açılacak. Metropol ilçelerimiz başta olmak üzere, şuan yönetim kurulumuzun onayını bekleyen sekiz ilçemiz var. Çok fazla talep olduğundan dolayı ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyoruz. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra, ilçe şubelerinin kurulumunu tamamlayacağız. Yapılanmamız yıl sonuna kadar tamamlanacak. 19 Temmuz 2018 tarihi itibarı ile üye kabul etmeye başladık. İzmir'de yaşayan iş adamları, kobiler ve daha da büyümek isteyen esnaf arkadaşlarımızı bu güçlü oluşuma davet ediyoruz. Vergi levhası olan her iş kolundan tüm iş insanlarını bu büyük ailenin parçası olmaya çağırıyoruz” dedi.

b6851712-7077-4ff0-bab8-cf6b08b5d6b0.jpg

BAŞKAN'DAN ÜYELİĞE DAVET

Gazetecilerin yanı sıra İzmir İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, sanatçı Mikrop Hikmet Durmuş ve  İzmir'de yirmi yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Karacan Akademi Harikalar Diyarı Anaokulu'nun sahibi Kemal Yatkın'ın da katıldığı toplantıda, İzmir'e yatırım yapmak isteyen iş insanlarına da seslenen Başkan Öncel, “Biz tamamen İzmir için çalışan, İzmir'e yatırım yapan iş insanlarıyız. Projelerimiz hep İzmir'e yönelik olacaktır. İzmir'deki iç dinamiğin farkındayız. Bizimle aynı düşünceyi paylaşan, büyümek isteyen tüm kobi ve iş adamlarımızı MİSİAD çatısı altında görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

c41d9e0e-0034-4a2a-a561-cd51a154df55.jpg

db9402fc-0186-478a-90ab-12f7db83b5b9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.