MİSİAD İzmir'den Aşkın'a ziyaret

MİSİAD İzmir'den Aşkın'a ziyaret

MİSİAD (Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği) İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

 

MİSİAD İzmir İl Başkanlığı ilk Genel Kurul toplantısında güven tazeleyen MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel Yönetim Üyeleri ile birlikte İzmir İl Valiliği ziyaretinden sonra İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Ziyaretini gerçekleştirdi. MİSİAD İzmir İl Başkanlığı'nın İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın ziyaretinde gündem konusu,  İzmir için ortak projelerde karşılıklı istişarede bulunulacağı ve İzmirin gerek ticari gerek başarı gerekse emniyet olarak genel değerlendirilmesi oldu.

1-385.jpg

''HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI''

2014 yılında kurulan derneğin yaptıkları ve yapacakları konusunda İzmir İl Emniyet Müdürü Aşkın’a , hazırlamış oldukları bir dosya sunan MİSİAD İzmir İl Başkanı Mustafa Efe Öncel,  MİSİAD İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurul Üyelerini tanıtarak tüm üyelerinin İzmir’de kendilerini ispatlamış kişiler olduğunu belirtti. Başkan Öncel, dernek genel merkezinin Ankara’da olduğunu, yurt içinde 65 ilde , Avrupa ülke ve eyaletlerinde 30 şube ile sahalarda olduklarını söyleyerek birlik ve beraberlik adına her kurumun , her şahsın taşın altına elini koyması gerektiğini dile getirdi.

''İZMİR İÇİN EMRİNİZDEYİZ''

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'a İzmirin güvenliği için bulundukları katkılardan dolayı sivil toplum örgütü olarak teşekkürlerini ileten Başkan Öncel, İzmir için yapılacak olan sosyal , kültürel ve tüm çalışmalarda katılımlar konusunda MİSİAD İzmir İl Başkanlığı olarak makamın emrinde olduklarını ifade etti. MİSİAD İzmir İl Başkanlığı Mülki Amirleri, İl Emniyet Müdürü Aşkın'a ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız'a şükranlarını iletti. MİSİAD İzmir Başkanı Öncel, Emniyet Haftası sebebiyle İl Emniyet Müdürü Aşkın'ı tebrik ederek MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel'in selamlarını iletti. Başkan Öncel, Emniyet Müdürlüğü'nün sivil toplum kuruluşlarına verdiği değer için teşekkürlerini dile getirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.