Modda Bulvar'ın İzmir iş dünyasına tanıtımı yapıldı

Modda Bulvar'ın İzmir iş dünyasına tanıtımı yapıldı

Modda Bulvar, İzmir iş dünyasına tanıtıldı. Firma Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, sanat merkezi, müzeleri ve bünyesinde yer alan akvaryumuyla projenin kente renk katacağını söyledi.

Ontan İnşaat’ın yeni projesi Modda Bulvar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Küçükkurt ve İzmir iş dünyası temsilcilerine tanıtıldı.  İş dünyası Modda Bulvar Satış Ofisi’nin açılış kokteylinde toplamda 15 bin metrekarelik arsa  üzerine kurulacak projeyi inceledi. Etkinliğe Ontan İnşaat ve projenin arsa sahibi Kılıçlar Firması yetkileri de katıldı. Bornova’da inşaatına başlanan 1050 konutluk projede 600 kişilik Kültür ve Sanat Merkezi, Modern Sanatlar Müzesi, Bilim Müzesi, Alışveriş Merkezleri yer alacak. 
 

“İzmir’in sosyal yaşam projesi olacak”
 

İzmir’in konser ve kültür sanat merkezi anlamında açığı bulunduğuna dikkat çeken Sait Özmeydan, Modda Bulvar’ın bu eksikliği önemli ölçüde gidereceğini ve kente renk katacağını söyledi. Projenin zemin katında çarşı, birinci ve ikinci katlarında ise sosyal donatı alanları olacağını belirten Özmeydan, “Projede üçüncü kattan itibaren ise 1050 adet daire yer alacak. Burası sadece bir konut değil, sosyal donatı alanlarıyla İzmir’in sosyal yaşam projesi olacak” diye konuştu. Özmeydan, proje lansmanın Kasım ayı içerisinde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.