Monkey Jungle Çocuk Oyun Parkı İzmir’de Bir İlke İmza Attı

Monkey Jungle Çocuk Oyun Parkı İzmir’de Bir İlke İmza Attı

“Çocuk oyun parklarında eğlenceye süre yok”

Karabağlarda bulunan çocuk oyun parkı Monkey Jungle, tüm oyun parklarını geride bırakan çok büyük bir adım attı ve “çocuk oyun parklarında eğlenceye süre yok” diyerek süre sınırını kaldırdı. Firma yetkilisi Ömer Bey “Hizmete saat sınırı koymak ticari bir hiledir, çocukların eğlencesini ticarete kurban etmemek gerek. Çocukları mutlu etmek zaten kazandırıyor.” dedi.

Diğer tüm oyun parklarında 30 dakika ya da 1 saatle kısıtlanan oyun süreleri Monkey Jungle’da çocuğun oynayabileceği kadar oyun ve yorulduğu zamana kadar süresiz hizmet veriyor. Hem de bu hizmeti ek ücret ya da ekstra bir bedel ödemeden ulaşabiliyorsunuz.

Çocukları ile giden ebeveynler çocukları ile birlikte bu parkta eğlenebiliyor, onlarla beraber vakit geçirebiliyor.

haber-ici-gorsel-1.jpg

Büyükler De Düşünülmüş!

Monkey Jungle yetkilileri çocuklar dışında yetişkinler için de bir “King’s Room” adında bir eğlence odası dizayn etmişler. Bu odada bilardodan PS4’e, VR oyunlara kadar her teknolojide yetişkin oyunları bulmak mümkün.

Çocukları eğlenirken yetişkinler ayrıca geniş bir kafeterya alanında oturup yiyecek ve içecek servisinden de faydalanabiliyorlar.

haber-ici-gorsel-2.jpg

Bu Oyun Parkı İzmir’li Annelerin Kurtarıcısı Oldu!

Anneler dışarıda ya da evde çocukları ile birlikte elbette vakit geçirebiliyorlar. Fakat arkadaşlarıyla ve çocuklarıyla aynı anda vakit geçirmeleri normal şartlarda neredeyse imkansız. Bu imkansızlığı da Monkey Jungle kırıyor. “Özellikle hafta içi zamanlarda anneler hep beraber oyun parkına geliyor, çocukları eğlenirken onlar da kafeteryada arkadaşlarıyla yiyip eğleniyor.” Diyen firma yetkilisi Ömer Bey böyle bir oyun parkını İzmir’e kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Doğum Günü ve Parti Organizasyonları!

Ayrıca çocukların özel günleri için de parti organizasyonlarını üstlenen firma, çocukların klasik partilerini adeta bir şölen haline getiriyor. Partiler için rezervasyon tarihlerini sakın kaçırmayın.

İletişim ve Rezervasyon: 0232 207 17 27

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum