Mordoğan'a "Çok Amaçlı Salon" müjdesi

Mordoğan'a "Çok Amaçlı Salon" müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un önemli turizm merkezlerinden Mordoğan’a bölgenin ihtiyacı olan çok amaçlı spor salonu kuracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, pek çok ilçede yaptığı kültür merkezi ve çok amaçlı salonlara bir yenisini daha ekliyor. Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’da kurulacak Mordoğan Spor Salonu, bölgenin sosyal ve sportif yaşamına ayrı bir renk katacak.

Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşacak çok amaçlı spor salonunda hentbol, basketbol ve voleybol antrenmanları ve spor karşılaşmalarının yapılacağı salon, 340 kişilik tribün, fuaye, kafeterya, 4 adet soyunma odası ve fitness salonu ile yöre kadınlarının yaratıcılıklarını geliştirecek 3 adet atölye, seminer salonu ve idari bölümler olacak.

Arazideki kot farkından faydalanılarak seyirci girişi zemin kattan, sporcu girişi de bodrum kattan yapılacağı için maç sırasında oluşabilecek yoğunluk önlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan’ın Çatalkaya bölgesinde inşa edilecek çok amaçlı spor salonu için proje ihalesine çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.