Mövenpick Hotel Izmir gıda güvenliğini tescilledi

Mövenpick Hotel Izmir gıda güvenliğini tescilledi

Mövenpick Hotel Izmir, dünyanın saygın denetim kuruluşlarından Rentokil Initial tarafından almaya hak kazandığı “ISO 22000” gıda güvenliği sertifikası ile otelin kalitesini bir kez daha tescilledi.

Dünyanın 58 Ülkesinde hizmet veren ve bir dünya markası olan Rentokil’in gıda güvenliği programı, misafir güvenilirliğini korumaya yönelik olarak geliştirilmiş olup zorlu kriterlerden oluşuyor.

Mövenpick Hotel Izmir ve Rentokil firmasının Haziran 2015’den beri yürüttüğü eğitim süreci, danışmanlık desteği ve aylık denetimler sayesinde otel, gıda ve su güvenliği kapsamında sürekli gelişim ve iyileşme sağlayarak, ISO22000 sertifikasını almaya hak kazandı. Standartlarını yükseltmek ve misafirlerine en kaliteli hizmeti sunabilmek için her sene sertifikalarına yenisini ekleyen, Green Globe ve Yeşil Yıldız sertifikalarına sahip olan Mövenpick Hotel Izmir, marka ve misafir güvenliğini temel alan bu sertifika ile hizmet anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Rentokil Türkiye Eğitim ve Danışmanlık Bölüm Müdürü Azize Çelikdere’den sertifikayı teslim alan Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin, “Turizm risk kabul etmeyen bir sektör. Biz, misafirperverliği ve kişiye özel hizmetiyle tanınan 5 yıldızlı bir otel olarak, misafirlerimize en iyi, en kaliteli hizmeti vermek için çabalıyoruz. Sadece konfor ve hizmet konusunda değil tüm alanlarda kusursuz hizmet sunmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize giden bu yolda bize destek olan Rentokil firmasına ve tüm ekibime teşekkür ederim.” dedi.ISO22000 sertifikası ile, Mövenpick Hotel Izmir’de misafirler için sunulan tüm gıdalar standartlara ve HACCP prensiplerine uygun olarak güvenli ve sağlıklı koşullarda üretilmekte, hammadde alım sürecinden başlayarak kontrol altında tutulmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.