Mövenpick Hotels & Resorts’dan çikolatalı lezzetler menüsü

Mövenpick Hotels & Resorts’dan çikolatalı lezzetler menüsü

Çikolatanın tuzlu yemeklerde kullanıldığı sıra dışı yorumlar…

Mövenpick Hotels & Resorts, 10 Ekim – 20 Kasım 2018 tarihleri arasında Mövenpick çikolatalarının tuzlu yemeklerde kullanıldığı, sıra dışı tatlardan oluşan çikolatalı lezzetler menüsüne imza atıyor.

1-570.jpg

%100 kakao yağı kullanılarak geleneksel İsviçre ustalığı ile İsviçre’de üretilen %72 kakaolu, akçaağaç ve cevizli, limon ve beyaz çikolatalı, fındıklı ve kakao çekirdeği parçalı Mövenpick çikolatalarıyla hazırlanan bu lezzetler, çikolata düşkünlerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Tuzlu yemeklere artisan çikolataların eşsiz dokunuşuyla farklı bir karakter katan, dünyadaki tüm Mövenpick Otelleri’nde aynı tarihlerde sunulacak olan çikolatalı lezzetler menüsünde; pancarlı somon, domatesli tart tatin, yeşil çay soslu levrek, dana gulaş, pestolu kuzu incik ve patates tartlı ördek göğsü yer alıyor. Muhteşem bir yemeği yoğun çikolata tadıyla bitirmek isteyenler ise pikan cevizli ve çıtır kakao çekirdeği parçalı çikolatalı ganajı deneyebilirler.

Büyük bir tutkuyla, Mövenpick’in 70 yıllık gastronomi değerlerine bağlı kalınarak üretilen Mövenpick çikolatalarıyla yorumlanan bu benzersiz lezzetleri keşfetmek için 0232 488 14 14'den Mövenpick Hotel Izmir'i, 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u, 0312 258 58 00'dan Mövenpick Hotel Ankara'yı veya 0212 600 1 600’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.