Mozilla Firefox 8.0 İphone için yayınlandı!

Mozilla Firefox 8.0 İphone için yayınlandı!

Mozilla, Firefox'un güncel sürümünü İos için yayınladı. Birçok özellik ve iyileştirmeler bu güncellemede kullanıcılara sunuldu.

Mozilla, Firefox güncellemesini İOS için yayınladı. Kullanıcıların deneyimini üst seviyede tutmayı hedefleyen Firefox'a gelen en ilgi çekici özellik Gece modu oldu.

Gece modu sayesinde iPhone ve iPad sahiplerinin karanlık ortamlarda Firefox ile internette gezinmesi kolaylaşıyor. Aynı zamanda uzun süreli kullanımda gözlerde oluşan yorgunluk da minimum seviyeye iniyor.

QR kod tarayıcısı da güncellemeyle birlikte Firefox iOS uygulamasının yeteneklerine eklenenler arasında yer alıyor. Güncellemenin ardından iOS kullanıcıları yeni bir sekme açtıklarında son ziyaret ettikleri siteleri ve son oturumlarından görüntüleri görebilecek. 

Güncelleme ile bazı hata düzeltmeleri de yapıldı. Örneğin, YouTube ve diğer video sitelerinde yaşanan donma sorunu giderildi. Ayrıca, Firefox kullanıcıları artık harici bir klavyeden adres çubuğunu kontrol edebilecek.

İlk başta ABD ve Almanya için kullanıma sunulan Firefox 8.0, ilerleyen günlerde dünya genelinde ulaşılabilir hale gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.