MÜBAY’dan Dikili Çandarlıgücü’ne ekstra prim dopingi

MÜBAY’dan Dikili Çandarlıgücü’ne ekstra prim dopingi

Takımın ana sponsoru olan MÜBAY, futbolcularının yüzünü güldüren ekstra prim jesti yaptı.

Süper Amatör Lig Play-Off’ta namaglup şampiyon olarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Dikili Çandarlıgücüspor'a Türkiye’nin seracılık devi MÜBAY'dan anlamlı bir destek geldi. Takımın ana sponsoru olan MÜBAY, futbolcularının yüzünü güldüren ekstra prim jesti yaptı.
 
Dünyanın önde gelen seracılık firmalarından MÜBAY’ın dümeninde yer alan işadamı Mehmet Mavuk, kendisine nezaket ziyareti gerçekleştiren Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Dikili Çandarlıgücüspor Kulüp Başkanı Murat Durak ve teknik sorumlu Serkan Uzun ile takım kaptanı Oğuz Karademir’e sürpriz yaparak, tüm futbolculara dağıtılmak üzere prim jestinde bulundu. MÜBAY Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Mavuk, Buruş Mavuk ve Ahmet Mavuk’un da hazır bulunduğu ziyarette, Mavuk ailesinin gerçekleştirdiği jest Dikili Çandarlıgücülüleri sevince boğdu.
 
Mavuk’tan Futbolcuları Mutlu Eden Jest
 
2016-2017 sezonuna başlarken maddi açıdan çok büyük zorluklar çeken, rakiplerinin milyon liraları bulan bütçesine rağmen mütevazı kadrosu ile Süper Amatör Lig Play-Off’da namaglup şampiyon olarak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Dikili Çandarlıgücüspor'a yeni sezon öncesi hazırlıkları öncesinde takımın ana sponsoru MÜBAY’dan gelen ekstra prim jestiyle büyük coşku yaşadı. 2016-2017 sezonunda kazandıkları 3 kupayı götürerek, maddi ve manevi desteklerinden MÜBAY Yönetimine teşekkür eden Dikili Çandarlıgücüspor Kulüp Başkanı Murat Durak ve teknik sorumlu Serkan Uzun ile takım kaptanı Oğuz Karademir’e, ziyaret esnasında hem duygulandıran hem de neşelendiren bir jestle karşılaştı.
 
“Bu Takım Her Şeyin En İyisini Hakediyor”
 
‘Azmi ve kararlılığıyla şampiyonluğa uzanan bu takım, her şeyin en iyisini hak ediyor’ diyerek Dikili Çandarlıgücüspor heyetini kutlayan MÜBAY Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk, heyete tüm futbolculara dağıtılmak üzere ekstra prim verdi. 2016 -2017 sezonunda kazanılan üç kupayı Mübay Seracılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk’a sunan kaptan Oğuz Karademir, ünlü işadamı Mavuk’tan gelen bu ekstra prim jestiyle büyük mutluluk yaşadı. Telefonla durumu arkadaşlarına bildiren Kaptan Oğuz, arkadaşları adına Mehmet Mavuk’a gönülden teşekkürlerini iletti.
 
“Desteğimiz Devam Edecek”
 
Ziyarette konuşan Mübay Seracılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mavuk, "Oynadığı centilmence futbol ve elde ettiği başarılarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve bizlere şampiyonluk gururunu Dikili Çandarlıgücü’nü futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle, taraftarıyla hep birlikte bir kez daha tebrik ediyorum. Bu yıl kazanılan zaferler inancın ve dayanışmanın zaferleriydi. Bu başarıda bizimde katkımızın olmasından dolayı oldukça mutluyum. Kulübümüzün sportif faaliyetlerini desteklemeye ve profesyonel liglere çıkma hedefine katkı koymaya devam edeceğiz. Dikilimiz profesyonel ligi çok hak ediyor" dedi.
 
“İnandık, 3 Lige Çıkacağız”
 
Dikili Çandarlıgücüspor Kulübü Başkanı Murat Durak da, Mavuk ailesi ve MÜBAY’ın tüm çalışanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bu yıl bizden başka 3 kupa birden kazanan başka bir takım yok. Biz tüm imkânsızlıklara rağmen teknik kadromuzla, futbolcularımızla yüreğimizi ortaya koyup, zafere koşan ve zaferi elde eden takım olduğumuzu gösterdik. Dikili Çandarlıgücü için şampiyonluklar, kupalar asla bitmez. 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olup kentimizin adını profesyonel liglere yazdırmayı hedefliyoruz. Bu sezon bizim sezonumuzun olmasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen MÜBAY’a ve Mavuk ailesine tüm yüreğimizle teşekkür ediyoruz ve iyi ki varlar diyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 3 Lig’e yükselme kupasını Dikili’ye getirmektir. Bunun için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.