Muğla’da aranan son terörist de yakalandı

Muğla’da aranan son terörist de yakalandı

Muğla’ya deniz yoluyla giriş yaptığı belirlenen 19 teröristten geri kalan son terörist de sabah saatlerinde Dalaman Otogarı’nda yakalandı.

Muğla’ya deniz yolu ile giriş yaptığı belirlenen 19 teröristin yakalanması için çalışma başlatan güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında, 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist bomba düzeneği hazırlarken bombanın elinde patlaması sonucu ölmüş ve 12 terörist de düzenlenen operasyonlarda yakalanmıştı. Aranmakta olan son teröristin Dalaman’da bir yakının evinde saklandığı yolunda ihbar alan güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu terörist sabah saatlerinde Dalaman Otogarı’nda yakalandı. Gözaltına alınan teröristin Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi. 

Kimliği belirlendi

Muğla’ya deniz yoluyla giriş yaptığı belirlenen 19 teröristten geri kalan son terörist de sabah saatlerinde Dalaman Otogarı’nda yakalandı. Yakalanan teröristin Reşit kod adlı Serbest Şenlik olduğu belirlendi. 

Muğla’ya deniz yolu ile giriş yaptığı belirlenen 19 teröristin yakalanması için çalışma başlatan güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında, 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist bomba düzeneği hazırlarken bombanın elinde patlaması sonucu ölmüş ve 12 terörist de düzenlenen operasyonlarda yakalanmıştı. Aranmakta olan son teröristin Dalaman’da bir yakının evinde saklandığı yolunda ihbar alan güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu terörist sabah saatlerinde Dalaman Otogarı’nda yakalandı. Gözaltına alınan teröristin Reşit kod adlı Serbst Şenlik olduğu belirlendi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.