Muhalefete sert mesaj

Muhalefete sert mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete sert mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 ay aranın ardından Gaziantep'e gelerek, Gaziantep-Başpınar-Oduncular arasında metro konforunda modern banliyö hizmeti verecek Gaziray projesinin açılış törenine katıldı.

3359615-810x458.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında mitingin yapıldığı İstasyon Meydanı'nda kaç kişi olduğunu sorduğunu belirterek, "Sordum İstasyon Meydanı'nda ne kadar Antepli vardı diye? Resmi rakam verdiler, bilemiyorum. Dediler ki, şuan 60 bin kişi var. 'Gelişler devam ediyor' dediler" ifadelerini kullandıGaziantep'te metro konforundaki banliyö tren hattı projesi olan Gaziray'ın açılışın gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete sert mesajlar verdi. Erdoğan muhalefetin proje ürünü elemanlar olduğunu belirterek, "Beton duvara vursanız ses gelir ama arkadaş bunlardan hayırlı bir ses çıkmıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 ay aranın ardından Gaziantep'e gelerek, Gaziantep-Başpınar-Oduncular arasında metro konforunda modern banliyö hizmeti verecek Gaziray projesinin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yüklenerek sert mesajlar verdi. Gaziantepli bir şairin mısralarını okuyan Erdoğan, “Hamdolsun bizim yumruklarımız ile birlikte yüreğimiz, aşkımız, sevdamız da Antep kadar, Türkiye kadar büyük. Bizim de düşüncemiz hep Antep'ten yanadır, milletten yanadır, vatandan yanadır. Bunun için 20 yıldır gece gündüz eser vermek, hizmet etmek için çalışıyoruz. Ülkemize 20 yılda asırlık eser ve hizmetler kazandırırken, attığımız her adımda, girdiğimiz her mücadele, verdiğimiz her kavgada yanımızda milletimiz vardı, yanımızda Antep vardı" dedi.

60 bin kişiye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında mitingin yapıldığı İstasyon Meydanı'nda kaç kişi olduğunu sorduğunu belirterek, "Sordum İstasyon Meydanı'nda ne kadar Antepli vardı diye? Resmi rakam verdiler, bilemiyorum. Dediler ki, şuan 60 bin kişi var. 'Gelişler devam ediyor' dediler" ifadelerini kullandı.

Birliktelik çağrısı

Erdoğan konuşmasının devamında ise birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Bin yıldır kanlarımızla sulayarak vatan haline getirdiğimiz bu topraklar üzerinde yapılan hesapları. Özellikle hesap yapanlar da yok değil ha. Onlar da boş durmuyor. Kendi etki alanlarında Türkiye'nin önünü kesmek, Türk milletini bu topraklardan kazıyıp atmak için, var gücüyle çalışıyorlar.

CHP Lideri Kemal kılıçdaroğlu'nun ABD, İngiltere ve Almanya gezilerini de eleştiren Erdoğan, Atatürk'ün Türkiye'yi Düyunu Umumiye'den, kendilerinin ise IMF'den kurtardığını kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı gezilerinde karanlık noktaların da bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Birileri kıta kıta geziyor. ABD, olmadı İngiltere. Olmadı Almanya. Sanırsınız ki ülkenin ve milletin hayrına bir iş yapıyorlar. Dönüşte bakıyoruz hamburgerden başka anlatacak bir şey yok. Ama hesabını veremediği bir çok karanlık nokta var. Temiz para arıyormuş. Ama gittiği yer geçmişte ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Ne alacakmış oradan? Para. Yahu sen ne yapıyorsun, nerelere gittiğinin farkında mısın?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.