Muratpaşa Belediyespor’un Genç Melekleri de süper!

Muratpaşa Belediyespor’un Genç Melekleri de süper!

Muratpaşa Belediyespor’un 'Genç Melekleri’, Kadınlar Hentbol Süper Gençler Ligi 3’ncü bölüm ilk maçında şampiyonlukta en büyük rakibi Eskişehir Şehir Kolejini 41-34 mağlup etti ve liderliği kaptı.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 23.6 yaş ortalamasıyla şampiyonluğu göğüsleyen Muratpaşa Belediyespor, 16 – 18 yaş arası sporcularının mücadele ettiği Süper Gençler Ligi’nde de fırtına gibi esiyor.


Bursa’da devam eden 3’üncü bölüm maçlarında Paşanın Genç Melekleri şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Eskişehir Şehir Koleji’yle karşı karşıya geldi. Ligin 2 namağlup takımının mücadelesinden Melekler, 41-34 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor Süper Gençler Ligi 3'üncü bölüm ikinci maçında ise Anadolu Üniversitesi'yle karşı karşıya geldi. Paşanın Genç Melekleri, bu karşılaşmayı da 47 – 25 kazandı. 


Süper Ligde yer alan kulüplerin alt yapısına önem vermelerini sağlamak, hentbolun alt yapısını geliştirmek, sporcu sayısını çoğaltmak amacıyla düzenlenen Kadınlar Süper Gençler Ligi’nde tüm maçlarını kazanarak puanını 20'ye yükselten Genç Melekler, ligin bitimine son 2 maç kala liderlik koltuğuna oturdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.