Mustafa Tosun'ndan İGC'ye ziyaret

Mustafa Tosun'ndan İGC'ye ziyaret

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya gelerek, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

İGC Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, CHP Parti Okulu İl Koordinatörü Abdullah Aydemir, İGC Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Genel Sekreter Kenan Çimen, Sayman Semih Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri Dilek Gappi ve Murat Attila da yer aldı.

Başkan Tosun, Dikili'de yapılması düşünülen mülteci kampına karşı yaptıkları basın açıklamasının ardından olumlu sonuç aldıklarını ve kampın yapımını durdurduklarını belirtti. 1/25 bin ölçekli planların çıkmasına önem verdiklerini, planlama ile Dikili'nin hızla büyüyeceğini kaydeden Tosun, jeotermal konusunda da ilçenin önemli bir gelişme gösterdiğini dile getirdi.

Belediye olarak gelirlerinin önemli oranda azaldığını bu nedenle hizmet götürmekte zorlandıklarını da kaydeden Tosun, “Çok amaçlı spor salonunun planları hazır. Kültür merkezi projemiz için önümüzdeki hafta İller Bankası'na giderek görüşme yapacağım. Buradan onay alırsak hızla çalışmalara başlayacağız. Geçici hizmet binası inşaatımız en geç Mart ayı içinde tamamlanacak. Tüm köylere hizmet götürüyoruz. Gelirler konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Buna karşın ilçemize hizmet vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoru” dedi.

İGC Başkanı Misket Dikmen de, Dikili'nin çok önemli bir turizm, tarım ve jeotermal bölgesi olduğunu bölgenin gelişmesinin sadece İzmir için değil Türkiye için de büyük önem taşıdığını söyledi. Dikmen, ziyaretinden dolayı Başkan Tosun'a teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.