Mutluluk 2.0 Kitabı 2. Baskısını Yaptı…

Mutluluk 2.0 Kitabı 2. Baskısını Yaptı…

YENİ SÜRÜMÜYLE MUTLULUK, MUTLULUK 2.0 KİTABINDA ANLATILIYOR…

Bütün insanlığın peşinde koştuğu mutluluğa dair var olan bilgi kirliliğini temizleyerek güncel araştırmalarca destekli, uygulanabilir bilgileri yalın bir dille sunan,  Doç. Dr. Selda Koydemir ve Dr. Gökçe Bulgan tarafından yazılan Mutluluk 2.0 kitabı 2.baskısıyla raflardaki yerini aldı.

1-286.jpg

Çoğumuz aldığımız eğitimde, iyi bir yaşam sürmenin veya mutluluğun ne demek olduğunu, kaliteli bir yaşam sürdürmek için nelerin işe yaradığını öğrenemiyoruz. Okulun dışındaki yaşama da pek iyi hazırlanmış değiliz. Ancak hepimiz mutlu olmak istiyoruz. Her gün bizi mutlu edeceğini düşündüğümüz ilişkiler kuruyor, eşyalar satın alıyor, hobiler ediniyor ya da seyahatlere çıkıyoruz. Mutlu olmak için her gün çabalıyoruz fakat çabamızın doğru yönde olmadığını fark ediyoruz.

Doç. Dr. Selda Koydemir ve Dr. Gökçe Bulgan tarafından yazılan Mutluluk 2.0 kitabı, okuyucularına daha sağlıklı bir duygusal yaşam geliştirebilmenin, daha kaliteli bir yaşam sürebilmenin ve potansiyelini kullanarak hedeflerine ulaşabilmenin yollarını anlatıyor.

2-271.jpg

Kitap sade ve sakin dili, her bölümün sonunda yer alan “Aklınızda kalsın” notları ile mutluluğu birçok farklı yönüyle ele alıyor ve mutluluğun bir sonuç değil bir süreç olduğunu, bu süreci iyi yönetmek için elde etmemiz gereken donanımları, hayatımızda ve davranışlarımızda geliştirmemiz gereken yönleri rahat okunabilecek bir dille aktarıyor.

Kitap gördüğü ilgi sebebiyle 2. Baskısını yaparken Doç. Dr. Selda Koydemir ve Dr. Gökçe Bulgan, “Yaşamımızda yapacağımız birkaç değişiklik bile mutluluğumuz üzerinde inanılmaz etkiler yapabiliyor. Mutluluk, yaşamımızda sorun olmamasından, acı hissetmemekten daha fazlası. Bu kitapta, işte bu “fazla” kısmın ne olduğunu anlatıyoruz. Kitabın isminin Mutluluk 2.0 olmasının sebebi ise nasıl yeni bulgular elde edildikçe veya var olan hatalar giderildikçe cep telefonlarınızın, bilgisayar programlarınızın ya da farklı ürünün yeni sürümleri çıkıyorsa, biz de bu kitapta mutluluğa dair bilgi kirliliklerini temizleyerek, her bireyin içindeki en iyiyi fark etme, onu inceleme ve kullanma potansiyelini harekete geçirecek bilgileri sunmak istedik.”diyor.

2. baskısını yapan Mutluluk 2.0 kitabı, mutluluk arayışını sürdüren yeni okurlara rahat dili, açık anlatımı ve güncel verileri ile bilgi sunmaya devam ediyor.

3-219.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.