‘’My Way’’ GT Art Sanat Galerisinde

‘’My Way’’ GT Art Sanat Galerisinde

Genç Ressam Koray Sorhan’ın ‘’My Way’’ adını verdiği, jazz temalı ilk kişisel sergisi İzmir Gt Art Sanat Galerisinde düzenlenen kokteyl ile sunuma açıldı. Serginin açılış davetine sanatçının yakınları ve İzmirli sanatseverler katıldı.

1992 İzmir doğumlu olan Koray Sorhan;Lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi tarih bölümünde 2015 yılında, ikinci üniversite eğitimini ise aynı yıl Anadolu Üniversitesi spor yönetimi bölümünde tamamladı.

-003.jpg

2019 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi sosyoloji bölümünde yüksek lisans yapan Sorhan, küçük yaştan beri ilgi duyduğu resme ise hayatında ayrı bir yer verdi . Sanat hayatının dönüm noktası ressam Serdar Leblebici ile tanışmasıyla oldu. Çocukluk yıllarından beri resme karşı ilgisi ve yeteneği olan sanatçı Koray Sorhan, aldığı resim eğitimiyle bu yeteneğini geliştirme şansı buldu.Farklı tekniklerde ve farklı serilerde pek çok eser ortaya koydu.Yurt içi ve yurt dışında birçok karma ve grup sergisinde yer alan sanatçının ilk kişisel sergisi ise İzmir Gt Art Sanat Galerisinde sanat severlerin beğenisine sunuldu. Sergide akrilik çalışmalardan oluşan 38 eser yer alıyor.’’My Way’’ Aralık ayı sonuna kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

-004.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.