Narlıdere’de 23 Nisan Çoşkusu

Narlıdere’de 23 Nisan Çoşkusu

Narlıdere’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle ve Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan şenliği ile çoşkuyla kutlandı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, temsili 23 Nisan Başkanı Oğuzhan Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Alara Vural ile birlikte Başkanlık makamında gerçekleştirilen etkinliğin ardından resmi törenlerin düzenlendiği Ali Artuner Stadına geçildi. Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan törenin arından Narlıdere Belediyesinin düzenlediği ’23 Nisan Çocuk Şenliği’ etkinliklerine katıldı.

23-nisan--(14).jpeg

Çocuklar gönüllerince eğlendi


Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 23 Nisan sabahı ilk etkinlik olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bıraktığı Oğuzhan Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Alara Vural ile birlikte başkanlık makamında belediye bürokratlarının tam kadro katıldığı bir temsili toplantı gerçekleştirdi.

 

23 Nisan başkanı olarak Başkan Batur’un koltuğuna oturan minik Alara daha fazla yeşil alanların çocukların kullanımı için düzenlenmesini isterken sokak hayvanları için yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli kolaylıkların sağlanmasını istedi. Başkanlık makamında hazırlanan temsili başkanlık etkinliğinin sonunda minik başkan Alara’ye günün anısına bir saat hediye eden Başkan Batur, ‘23 Nisanı tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnet borcumuz vardır’ dedi. Başkanlık makamında gerçekleşen etkinliğin ardından Başkan Batur ve minik başkan Alara, Narlıdere Ali Artuner Stadında düzenlenen resmi törenlere katıldı. Narlıderelilerin yoğun ilgi gösterdiği resmi törenlere Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Garnizon Komutanı İstihkam Albay Ercan Kırcılar, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, İlçe Milli eğitim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Narlıdereliler katıldı. Resmi törenlerin ardından Narlıdereli çocukların büyük bir merakla ve heyecanla beklediği Narlıdere Belediyesi 23 Nisan şenliklerine geçildi. Pir Sultan Abdal Parkı’nı hınca hınç dolduran çocuklar Şişme oyuncaklar, Sihirbaz, Tahta bacak, kostümlü kahramanlar ve alanı dolduran tüm çocukların heyecanla beklediği Maşa ile Koca ayı çocukların büyük beğenisini kazandı.

 

Sıcağa rağmen gönülerince eğlenen çocuklar Narlıdere Belediyesi’nin ücretsiz ikramlardan faydalanırken, Atatürk’lü thşirt ve şapkalar çocuklara dağıtıldı. Şenlik alanına torunları ile birlikte gelen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, şenlşk alanını dolduran büyük küçük herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı. Batur “Bugün ülkemizin geleceği olan çocuklarımız ile beraberiz.Onlar bizim herşeyimiz, geleceğimiz. Geleceğini düşünenler, çocuklarının geleceğini düşünenler önümüzdeki bir, iki ay uyumayacağız. Çalışacağız ve bu ülkenin kaderini değiştireceğiz. Demorkasi diyenler, Hukuk diyenler, bu ülkenin geleceği ile ilgili Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i diyenler hep birlikte yumruk olmak mecburiyetindeyiz. 24 Haziran bizim için çok önemli.Bu alanı dolduran Cumhuriyet sevdalıları ve aydınlık yüzleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

 

Bugün bu güzel alanda gönüllerince güzel bir geçirecek çocuklarımız. Çocuklarımız için, geleceğimiz için şunu diyeceğiz ‘ Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın çocuklarımız’ Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi. Başkan Batur’un konuşmasının ardından 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim yarışması ve Narlıdere Belediyesi Resim kursu öğrencilerinin ulusal ve Uluslararası alanlarda aldığı dereceler ile Narlıdere Belediye Voleybol takımının elde ettiği başarılar ile ilgili sertifika ve madalya töreni düzenlendi.Madalya töreni sonrasında ise çocukların merakla beklediği Maşa ile Koca ayı gösterisi sahne aldı. Tüm çocukların büyük bir ilgi ile izlediği Maşa ile Koca ayı’nın ardından çocukları için hazırlanan Sihirbaz, animasyonlar ve yarışmalar ile eğlenceler devam etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.