Necip Nasır'dan Kiraz'a yatırım müjdesi!

Necip Nasır'dan Kiraz'a yatırım müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'in Kiraz ilçesindeki 1 Eylül Belediyespor Kulübü binasının açılış törenine katılarak açıklamalarda bulundu.

Şeyh Şamil Caddesi'ndeki gerçekleştirilen, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, kurum müdürleri, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Nasır, Kiraz'da 2022 yılında yapılacak farklı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Açılışta konuşan Nasır, “Muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda, Cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılına az bir süre kala; sağlıklı nesillerin yetişmesi için önemli bir spor kompleksinin açılışını yapıyoruz. İnşallah ülkemizdeki gençler Gazi Mustafa Kemal'in işaret ettiği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da vurguladığı 2023, 2053 ve 2071 vizyonuyla hedeflere ulaşacaktır. Bizlere de gençlerin bu hedeflerine ulaşabilmesi için destek vermek düşüyor” diye konuştu.

necip-nasir-kiraz.jpeg

KİRAZ'A HASTANE MÜJDESİ

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Milletvekili Necip Nasır, “Cumhuriyet Mahallesi’nde gençlik merkezimizin de startını vereceğiz. Bu merkez bünyesinde otopark, sinemalar, toplantı salonlarımız ve bowling salonu olacak. Gençlerin gittiğinde spor müzik resim gibi dallarda zamanlarını değerlendirecekleri bir yere kavuşmuş olacak. Var olan halı sahalar haricinde 9 tane daha biri merkezde diğerleri kırsalda olmak üzere halı saha yapacağız. Kiraz’a kapalı yüzme havuzunu kazandıracağız. Küçük Menderes Nehri kenarında Millet Bahçesi’nin startını veriyoruz. Millet Bahçesi’ni, hastaneyi, TOKİ’yi bunların hepsini yapacağız. Hayvan barınağımızın da bugün ihalesi yapıldı hayırlı uğurlu olsun. Hayvan hastanesini de yapacağız. Kiraz merkezde ikinci 112 Acil Çağrı Merkezi faaliyete geçti. İğdeli ve civar köyleri için Anadolu Lisesi ve İstiklal Mahallesi’nde kötü durumda olan ilköğretim okulunun yenisinin yapılması için başkanım arazi tahsis edecek”

necip-nasir-kiraz-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.