NESLİHAN’IN YENİ TEKLİSİ ‘’SEN BEN’’

NESLİHAN’IN YENİ TEKLİSİ ‘’SEN BEN’’

NESLİHAN İDDİALI BİR AŞK ŞARKISI İLE YENİDEN MERHABA DİYOR…

Sesi, yorumu ve şarkıları ile özlenen NESLİHAN duygu dolu bir aşk şarkısı ile yeniden merhaba diyor ‘’SEN BEN’’
Malatya doğumlu olan NESLİHAN 2005 yılında ‘’Hiç Sevmedim’’ ve "Sen" isimli çalışmalarıyla müzikseverlere internet aracılığı buluştu.. Gördüğü büyük ilgiden sonra  2012 yılında ‘’Masal gibi’’ çalışması ile iyi bir çıkış yakalayan sanatçı, Uzun bir aradan sonra yeni teklisi ‘’SEN BEN’’ ile sevenleri ile buluşuyor…
DNC Yapım etiketiyle piyasaya çıkan ve sözü müziği kendisine ait olan ‘’SEN BEN’’ ile uzun bir aradan sonra iddialı bir dönüş yapan NESLİHAN; Müziğe verdiği bu uzun arada şarkılarını üretmeye ve müzikle iç içe olmaya devam etti. Farklı ses rengi ile özellikle aşk şarkılarının aranılan sesi olan sanatçı ‘’SEN BEN’’ ile bu iddiasını devam ettiriyor.
Günümüz pop kadın sanatçılarının aksine yalın tarzı ve müzisyen kimliği ile ilk günden beri farklı bir kulvarda yürüyen NESLİHAN müzik dünyasına besteci ve yorumcu kimliğiyle iz bırakmaya devam ediyor..
‘’SEN BEN’’ ile yaklaşık 6 yıl aradan sonra yeniden müzik dünyasına merhaba diyen sanatçı su sıralar Amerika Türkiye arasında adeta mekik dokuyor..
Los Angeles Western stüdyolarında 3 günde çekimi tamamlanan klip te NESLİHAN a Amerikalı tanınmış dansçı ve oyuncular eşlik etti. Stüdyo kayıtlarının tamamının California sound studıos ta gerçekleşen ‘’SEN BEN’’ için Türkiye’ nin ve Amerika’ nın başarılı müzik adamları bir araya geldi. Titiz ve uzun bir çalışmanın ardından dinleyiciye hazır hale gelen ‘’SEN BEN’’ görünen o ki 2018 in en iddialı aşk şarkıları arasında yerini alacak.
Tüm dijital platformlarda ulusal ve bölgesel radyolarda yayın yerini alan ‘’SEN BEN’’ video klibi de müzik kanallarında gösterime girdi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.