Netflix, Resident Evil: Biohazard'ı yayından kaldırdı

Netflix, Resident Evil: Biohazard'ı yayından kaldırdı

Netflix, daha geçtiğimiz ay ilk sezonu yayınlanan video oyun uyarlaması dizisi Resident Evil: Biohazard'ı iptal etti.

Resident Evil oyununun heyecanla beklenen TV uyarlaması, geride bıraktığımız temmuz ayında Netflix üzerinden bekleyenleriyle buluştu. Ancak hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden gelen yorumlar, yapımın pek de başarılı olmadığını gösterdi. Bu hayal kırıklığının ardından ise geçtiğimiz saatlerde dizinin geleceği ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

resident-evil-biohazard-dizi-konusu-oyunculari-netflix.jpg

Resident Evil: Biohazard iptal

Deadline tarafından paylaşılan rapora göre Resident Evil dizisi daha ilk sezonunun yayınlanmasından iki ay bile geçmeden iptal edildi. Resident Evil: Biohazard'ın dizisinin yeni sezon için Netflix'ten onay alamamasının sebebi olarak düşük izlenme oranları gösterildi.

Yapım, ilk çıktığında iyi bir izlenmeye ulaşsa da devamında bu başarıyı sürdüremedi ve Netflix’in ilk 10’unda yer alamadı. Bunun yanı sıra Rotten Tomatoes’taki eleştirmenlerden %55, seyircilerden ise %27 gibi oldukça düşük puanlar almışytı. Resident Evil’ın Metacritic’teki puanı 53 iken IMDB puanı ise 3,9’du. Bu sayılar, yapımın bekleneni hiç karşılayamadığını gösterdi ve ikinci sezon onayını alamamasının en büyük sebeplerinden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.