Netflix'e kripto para ile abone olunabilecek!

Netflix'e kripto para ile abone olunabilecek!

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından WhiteBIT, küresel akış hizmeti Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu.

En popüler kripto para borsalarından WhiteBIT, küresel akış hizmeti Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladığını açıkladı. Bu anlaşmayla birlikte Avrupa'daki Netflix aboneleri en sevdikleri filmleri ve dizileri izlemek için kripto para birimini kullanarak ödeme yapma imkânına kavuşacak. Anlaşmaya göre, WhiteBIT kripto borsasının uzmanları ilgili teknik yeteneği sağlanacak.

d29b63d4b47d8c48f67b3808845c5bd1c50b70f1.jpeg

İKİ BUÇUK YIL GEÇERLİ OLACAK

WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, tarihi anlaşma “Savaşa rağmen, Ukrayna işi ekonomik cephede çalışmaya devam ediyor ve kazanıyor. Blok zincirinin hayranlarıyız ve bu heyecanı dünyanın her köşesine taşımak istiyoruz. Bu nedenle WhiteBIT kripto borsası, adı küresel izleyiciler için şimdiden ikonik hale gelen medya sağlayıcısı Netflix ile uzun vadeli bir ortaklık üzerinde anlaştı. Gelecekte Netflix abonelerinin sinematik şaheserlere olan sevgisinin, blok zinciri hakkında daha fazla bilgi edinme ve bu en son teknolojinin sağladığı avantajlardan ve özgürlükten yararlanma arzusuyla el ele gideceğinden eminiz” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.