"Nihat Doğan FETÖ'cü" iddiası... İşte Doğan'ın attığı o tweetler

"Nihat Doğan FETÖ'cü" iddiası... İşte Doğan'ın attığı o tweetler

Magazin imamı olduğu öne sürüldü.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sıkça kullandığı 'Hacaletimi anlatamam' ve 'Yanan bir mum gibi mum tahtaya dayandım' sözlerini kullanan Nihat Doğan'ın “FETÖ’nün magazin imamı” olduğu iddia edildi.

Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde bir programda, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında yargılanan FETÖ'nün cuntacı infaz timinin adliyeye şık kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirdi.
Bu konuda gardiyanları hedef alan Nihat Doğan, "Alçak gardiyanlar" ifadesini kullandı.

Personeline hakaret edilmesine sosyal medyadan tepki gösteren Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek ise Nihat Doğan'ın bu sözlerine çok sert karşılık verdi.

Bu tepki üzerine, Kenan İpek'in eski bir Bakan ve değerli bir bürokrat olduğunu bilmeyen Nihat Doğan, "Sen kimsin lan, kim tanır seni?" gibi çirkin ifadeler kullandı.
Doğan'ın bu sözleri Ankara kulislerinde geniş yankı bulurken, büyük rahatsızlığa sebep oldu.

Nihat Doğan'ın bu sözleri yine kendisi gibi eğlence dünyasının tanından isimlerinden Atilla Taş'ı hatırlattı. Kendisini sosyal medyada "Atatürkçü" olarak kamufle eden Atilla Taş uzun süre FETÖ propagandası yapmıştı. Atilla Taş bu çerçevede gerçekleştirilen FETÖ soruşturmasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Nihat Doğan'ın da benzer şekilde, FETÖ lehine pekçok mesaj verdiği ortaya çıktı.

1488185261-9804de.png

360 TV'de bir süre önce yayınlanan ‘Aklınızda Kalmasın' programında Nihat Doğan'ın “FETÖ'nün magazin imamı” olduğu öne sürülmüştü.

Nihat Doğan'ın bu programda yayınlanan bazı görüntülerinde, Fethullah Gülen'in çeşitli konuşmalarını ezberlediği ve sık sık aynı ifadeleri kullandığı görüldü.

Kaynak: Yeni Akit

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.