NOAH Festivali öncesi Serdar Ortaç krizi büyüyor

NOAH Festivali öncesi Serdar Ortaç krizi büyüyor

Noah Festivalde yer alacak şarkıcı Serdar Ortaç, festivalde sahne almayacağını açıklamasının ardından organizasyonu düzenleyen şirket açıklamada bulunarak daha öncesi Ortaç ile anlaşma yaptıklarını ifade ettiler.

Müzik ve eğlence sektöründe işler yapan Noah Entertainment Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, Amerika‘dan sonra Türkiye'de 3-4, 24-25 Eylül tarihlerinde Kadıköy festival alanında birbirinden ünlü 20 şarkıcının katılımı ile gerçekleşecek.

Ancak Noah Festivalinde şarkıcı Serdar Ortaç'ın Daha önce görüntülü olarak da hayranlarına konser için çağrıda bulunmasının ardından konsere çıkmayacağını duyurması organizasyonu düzenleyen şirket ile Ortaç arasında krizine dönüştü.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın avukatlarının son olarak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; konser için herhangi bir anlaşma olmadığı ve Serdar Ortaç'ın konsere çıkmayacağı belirtildi.

Ortaç'ın avukatları aracılığı ile yaptığı açıklama şu şekilde;

whatsapp-image-2022-09-03-at-13-32-29.jpeg

Şirket tarafından yapılan açıklamada ise; yapılan açıklamanın aksine Serdar Ortaç ile sahne alması için anlaşıldığı belirtilirken sanatçı konsere 2 gün kala çıkmayacağını ilettiği ve sanatçının aynı gün başka yerde sahne alacağını öğrendiklerini ifade ettiler.

Organizasyonu düzenleyen şirket tarafından yapılan açıklama metni ise şu şekilde;

Sanatçı Serdar Ortaç’ın, vekili aracılığıyla yayınladığı açıklamanın aksine kendisi ile 03.09.2022 tarihinde gerçekleşecek Noah Fest’te sahne alması için anlaşılmıştır. Buna ilişkin her türlü belge ve kayıt mahkemeye sunulacaktır.

Sanatçı, festivale 2 gün kala hiçbir sebep göstermeksizin konsere çıkmayacağını iletmiş olmasına karşın sosyal medyada yaptığımız araştırmada, tarafımıza bu hususu bildirmeden çok daha önce, 12.08.2022 tarihinde festivalle aynı gün başka bir şehirde sahne alacağının ilan edildiği görülmüştür. Sanatçı, üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmediği gibi son ana kadar bu bilgiyi paylaşmayarak başka tedbirler almamızın da önüne geçmiş ve dürüst davranmayarak şirketin prestijini zedelemiştir.

Üstelik sanatçı tarafından yapılan açıklama festivalin iptal olduğu yönünde bir izlenime yol açmaktadır. Noah Festival’de yalnızca Serdar Ortaç yer almayacak olup diğer onlarca değerli sanatçı ile festivalimiz gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.