Norm Grup’tan toplu sünnet şöleni

Norm Grup’tan toplu sünnet şöleni

Norm Ailesi geleneksel sünnet şöleninde buluştu

Bağlantı elemanları üretiminde uyguladığı yenilikçi yaklaşım ve deneyimli ürün geliştirme altyapısıyla Türkiye’de lider, Avrupa’nın ilk beş üreticisi arasında yer alan Norm Grubu şirketleri çalışanları, her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleninde buluştu.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Norm Cıvata tesislerinde çalışan işçilerin çocuklarının sünnet edildiği tören, Norm Grup Kurucu Onursal Başkanı Nedim Uysal önderliğinde gerçekleşti. Türk gelenek, görenek, örf ve adetlerine uygun olarak yapılan şölen kapsamında Norm Grubu çalışanlarının 25 çocuğu sünnet edilirken, çocukların sünnet düğününe aileler ve Norm Grubu çalışanları da katıldı.

“Biz bir aileyiz”

Norm Grubu olarak her çalışanlarını ailelerinin bir parçası olarak gördüklerini belirten Kurucu Onursal Başkan Nedim Uysal, “Geleneksel sünnet şölenimizi her yıl gerçekleştiriyoruz. Norm Grubu mevki farkı gözetmeksizin tüm çalışanlarıyla büyük bir ailedir. Tüm çalışanlarımızı ve onların ailelerini kendi ailemiz gibi görüyoruz. Bu yıl da Norm ailesine mensup 25 çocuğumuzun sünnet heyecanını hep birlikte yaşadığımız için çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.