O fotoğrafı başına bela oldu...

O fotoğrafı başına bela oldu...

Rus modelin başı sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar yüzünden derde girdi. Ama nedeni ne modelin aşırı cüretkar pozları, ne kıyafeti ne makyajı ne de kilosu...

Rus modelin bu fotoğrafına ilk anda bakıldığında kimsenin aklına bu yüzden ceza alabileceği gelmiyor. Rusya'nın Volgogrod kentinde yaşayan 19 yaşındaki Natalia Gurova, üzerinde eflatun rengi uzun bir elbise ve elinde de güzelliğiyle dikkat çeken bir çiçekle objekitf karşısına geçtiği pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Zaten bütün olay da o çiçek yüzünden çıktı. Gurova'nın bu pozu, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı ama bazıları genç kızın elindeki çiçeği fark edince eleştiriler de başladı. Bu pozlar, özellikle de çevrecileri çok kızdırdı.

8450703.jpg
Çünkü Natalia Gurova'nın elinde tuttuğu "nelumbo" adı verilen ve nadir bulunan bir lotus çiçeği. İşte bu yüzden Gurova "vandal" diye eleştirildi.Ekolojist Irina Kushakova "Fotoğraflar gerçekten çok güzel ama dürüst olmak gerekirse bu pozlar vandalizmden başka bir şey değil." yorumunu yaptı.Ekolojistler şimdi bu çekimin kamera arkasını araştırıp kaç tane lotus çiçeğinin koparıldığını bulmaya çalışıyor. Bu tepkilerin sonucunda bu kadar değerli ve nadir bulunan bir çiçeği kopardığı için Natalia Gurova'nın cezalandırılması gerektiği söyleniyor.

8450702.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.