Ödemiş, Yeni Bir İhtisas Fuarına Ev Sahipliği Yapacak

Ödemiş, Yeni Bir İhtisas Fuarına Ev Sahipliği Yapacak

Küçük Menderes Süt Hayvancılığı Ürün ve Ekipmanları Fuarı; İzmir- Ödemiş Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ödemiş Ticaret Odası’nın desteğiyle Gençiz Fuarcılık tarafından 14-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Ödemiş Kültürpark Fuar Alanı’nda yapılacak.

Küçük Menderes Süt Hayvancılığı, Ürün ve Ekipmanları Fuarı’nın tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediyesi Başkan Yardımcıları ve vekilleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ödemiş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Meclis Başkanı İbrahim Surav, Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve Ödemiş’te bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Oda-Borsa Başkanları ve yetkilileri katılarak destek verdi. Gençiz Fuarcılık firmasının Genel Müdürü Osman Gençer 14-17 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak fuarın amacı ve içeriğiyle ilgili bilgiler verdi.


Mevcut fuar alanının üstü kapatılarak yılın her mevsiminde kullanılabilecek, modern ve geniş ölçekli bir fuar alanına sahip olacak olan Ödemiş her türlü fuara ev sahipliği yapabilecek bir konuma ulaşmıştır. Yapılacak olan bu fuar sektör temsilcilerini süt endüstrisinin merkezi haline gelen Ödemiş’te buluşturarak bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır.


Süt üretim, ticaret ve sanayinin bölge ekonomisindeki ağırlığına istinaden, gelişme potansiyelini ortaya çıkarmak ve hayata geçirilmesini sağlamak, diğer yandan büyük çoğunluğu küçük çiftçi olan bölge üreticisinin sorun ve beklentileriyle birlikte çözüm arayışlarına dikkat çekerek sürdürülebilir, kazançlı ve marka değeri olan faaliyetlerin yürütülmesine imkan verecek bu çalışmayı ortaya koymaktır. Amaç bu proje ile Türkiye’nin tek bölgesel süt hayvancılığı ihtisas fuarı olmasıdır. 


Küçük Menderes Havzası’nın ürün çeşitliliği bakımından dünya çapında bir potansiyele sahip olması ve bu havzanın Türkiye’nin sütçülük merkezi haline gelmesi bu bölgenin cazibe merkezi olmasını sağlamıştır.


Fuarda süt üretim ekipman ve teknolojileri konusunda, ülkemizde ve bölgemizde faaliyet gösteren süt üretim sektörünün önde gelen firmaların katılımıyla, üretilen yeni ürünler ve teknolojilerle ilgili en son ve kapsamlı bilgiler katılımcı ve ziyaretçilere sunulacaktır.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.