'Öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor!'

'Öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor!'

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yazılı basın açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada şunları söyledi; Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca, vefakarca ve özverili bir şekilde gayret gösteren öğretmenlerimiz her türlü taktire fazlasıyla layıktır. Milletimizin hayallerini tarumar ederek geleceğimize ipotek koymaya uğraşan ve vatanımızın bağımsızlığına göz diken mihrakların saldırılarının yoğunlaştığı bu süreçte geleceğimizi inşa edecek öğretmenlerimize büyük görevler düştüğü tartışılmaz bir gerçektir.


İnancım odur ki ; 


Türk milletinin içinde bulunduğu durumun bir kader olmadığını en iyi şekilde gösterecek olanda milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimiz olacaktır. Türk bayrağının olduğu her yerde, görev verilen her okulda, vatan evlatlarının olduğu her yerde var olan; Kahpece saldırılara maruz kalıp, şehadet mertebesine ulaşan ve geride aziz hatıralarını bırakan kıymetli öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun. 


Bugün ülkemizin her noktasında görevlerini sürdürmekte olan, geçim ve yaşam mücadelesi ile ayakta durmaya çalışan, zorluklara göğüs gererek ve ülkenin içinde bulunduğu bu sancılı zamanlarda aydınlık günlere ulaşmak için dimdik ayakta duran, mesleklerinin onurunu kutsal bir sancak gibi dalgalandıran öğretmenlerimize sevdikleriyle birlikte güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu güler dilerim.

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Grubumuzun çalışmaları ve teklifleri ile 24 Kasım’da öğretmenlerimize verilebilecek en güzel müjdenin sözleşmeli öğretmenlere eş özrü ve kadro müjdesi,  ataması yapılmayan öğretmenlere ise 40 bin öğretmen atamasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verildiği bugün onu ve ebediyete intikal etmiş çok kıymetli öğretmenlerimizi tekrar rahmetle anıyor, hali huzurda bu kutlu görevi yerine getiren ve göreve hazır olan öğretmenlerimize de saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.
24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.