Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Kardeş Okulu Projesi Düzenledi

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Kardeş Okulu Projesi Düzenledi

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yeşilova köyündeki ‘ Yeşilova İlkokuluna’ Kardeş Okul Projesi kapsamında yepyeni bir sınıf hediye etti.

Eğitim ve öğretime verdiği hassasiyetle tanınan Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Kurucusu Oğuzhan Özkaya 17 gün içerisinde tüm sınıfı yeniledi. Kırtasiye ve oyuncak yardımı da yapılan okulda öğrenciler yeni eğitim ve öğretim yılında yeni sınıflarında başladılar.

img-20171012-wa0048.jpg
 
Kardeş okul projesi kapsamında, anasınıfı öğrencilerinin sınıfını yenileyen ve okul ihtiyaçlarını karşılayan yardımseverler bu projeyle miniklerin kalplerine dokunduklarını dile getirdiler.
 img-20171012-wa0042.jpg
Konu ile ilgili açıklama yapan Oğuzhan Özkaya; okullar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın yaygınlaşmasının önemini vurgularken, miniklerin sevincine ve heyecanına ortak olduğunu da sözlerine ekledi. Yeşilova İlkokulu okul öncesi öğretmeni Didem Erol Garip; öğrencilerin sınıfa girdiklerinde gözlerindeki mutluluğu anlatırken, maddi ve manevi emek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti. Garip,  başta Oğuzhan Özkaya olmak üzere bu projeye emek verenler sayesinde minik kalplere dokunduğunu da sözlerine ekledi.
 img-20171012-wa0049.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.