Oğuzhan Özkaya öğrencileri Yunanistan'a gitti!

Oğuzhan Özkaya öğrencileri Yunanistan'a gitti!

Devam eden 12 AB projesi ile en fazla AB projesi yürüten okul ünvanına sahip olan Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları öğrencileri ERASMUS Plus etkinliği için Yunanistan’da Portekiz, İtalya ve Romanya’dan gelen öğrencilerle buluştu.

“Akran izlenimi: Avrupa’da Toleransı ve karşılıklı anlayışı artırmak için ortak bir çerçeve”- “PEER IMPRESSION: A COMMON FRAMEWORK FOR RAISING TOLERANCE AND MUTUAL UNDERSTANDING IN EUROPE” Başlıklı Proje için Yunanistan’da çalışmalara başlayan Oğuzhan Özkaya’lı öğrenciler, Türk kültür ve değerlerini Avrupalı öğrencilere aktarıyorlar.

7f61c5d1-d518-4d05-9b32-09804817eb84-1.jpeg

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, “Öğrencilerimiz , tolerans ve karşılıklı anlayış için Yunanistan, Portekiz, İtalya ve Romanya ile bir araya geldi” dedi. Türk kültüründe binlerce yıldır var olan değerleri Avrupalı öğrencilerle paylaşmanın önemine işaret eden Oğuzhan Özkaya, şöyle konuştu:

b13da2fb-5cf1-4326-9e1d-fe0443329e40.jpeg

“Hacıbektaş’ın, Mevlana’nın, Yunus Emre’nin hoşgörü ve sevgi anlayışını Yunanistan, Portekiz, İtalya ve Romanya’dan projeye diğer ülkelerin öğrencilerine aktaran çocuklarımız kültürel değerlerimizi tanıtıyorlar. Yunus’un dediği gibi; Gelin tanış olalım / İşi kolay kılalım / Sevelim sevilelim / Dünya kimseye kalmaz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.